Προς το περιεχόμενο

Πόσο χρήσιμες είναι οι αγγελίες μας;

Yannis Methenitis

Πόσο χρήσιμες είναι οι αγγελίες μας;  

116 μέλη ψήφισαν

1. 1. Χρησιμοποιείτε τις Αγγελίες;

• Έχω ενεργή αγγελία
    • Έχω αγοράσει κάτι
    • Ψάχνω καθημερινά
    • Κοιτάω πότε πότε
    • Δεν με ενδιαφέρουν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Και? Αγοράζεις τίποτα ή απλά κοιτάς?🤔

Γιατί τι κακό έχει το οφθαλμόλουτρο δηλαδή 😄
Minibrute 2 και Virus Β μέχρι στιγμής (αγαπημένα), και έχω δώσει αρκετά δικά μου που δε χρησιμοποιούσα. Αλλά γενικά τσεκάρω σχεδόν κάθε μέρα τη λίστα με τα συνθ & effects και όλο και κάτι γίνεται. Κόλλημα λέμε! 

• Like 1
  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα βγω στην αυλή με τον καύσωνα το απόγευμα χωρίς νερό, να κάνω οφθαλμολουτρο τις αγγελίες να πάθω θερμοπληξια και εγκεφαλικό μια ώρα αρχυτερα από τον πόθο αλλα και κάποιες τσιμπημένες τιμές. 

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

22 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Η αλήθεια είναι ότι για να πάρεις κάτι που αξίζει πρέπει να σκάσεις λεφτά. Τα κελεπουρια σπανίζουν, if any at all

Και ενίοτε το κελεπούρι μπορεί να σου κοστίσει και περισσότερο

• Συμφωνώ 1

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Και ενίοτε το κελεπούρι μπορεί να σου κοστίσει και περισσότερο

Αλήθεια αυτό. Και ο μόνος λόγος που το ρισκάρω εδώ που τα λέμε, είναι ότι σκαμπάζω από επισκευές/συντηρήσεις τέτοιων μηχανημάτων. Φαντάσου με το που φτάσει κάτι και γίνει ο πρώτος έλεγχος επόμενο βήμα, το κάνω βίδες, καθαρισμός/απολύμανση στα πάντα μέσα έξω, αντικατάσταση ηλεκτρολυτικών κτλ. 

1 ώρα πριν, Nekkon είπε

Τα κελεπουρια σπανίζουν

Και αυτό επίσης αλήθεια και φεύγουν και κατευθείαν. Εξαρτάται βέβαια τι ψάχνει ο καθένας. Ας πούμε προσωπικά δε πολύ-κινούμαι πάνω των 500 γιατί το ρίσκο είναι υψηλό ειδικά σε περιπτώσεις που παίζει αποστολή. Σε τέτοια περίπτωση ή πρέπει να το εξετάσεις ο ίδιος μέσα-έξω πριν το πάρεις, ή δεν αξίζει και καλύτερα να το πάρεις από κατάστημα (που τσιμπάς και τιμολόγιο). Αλλά από την άλλη, να πούμε ότι υπάρχουν και οι λεγόμενοι Τσίπηδες, κακά τα ψέματα, που περιμένουν να βρουν gear των 2000 στα 500 και να είναι και σαν καινούριο 😄

Επεξεργασμένο από Ioan Eko
  • Like 1

Αν και μπαίνω ανελλιπώς στις αγγελίες καθημερινά από το 2010,πρωτη φορά βλέπω τόση στασιμότητα στις αγγελίες... Μάλλον είναι συνδυασμός οικονομικής δυσπραγιας, αυξημένων τιμών αλλά και ανάπτυξη και άλλων σελίδων με αγγελίες στα social... Γενικά έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον, ούτε καν προτάσεις ανταλλαγών όπως παλιά, δε γίνονται... 

• Like 1

Slow must go on....!!!!

12 λεπτά πριν, noe13 είπε

ούτε καν προτάσεις ανταλλαγών όπως παλιά, δε γίνονται...

Όντως, θυμάμαι μέχρι πέρσι υπήρχε κίνηση στο συγκεκριμένο θέμα. Φέτος τουλάχιστον στα πλήκτρα/συνθς βλέπεις κυρίως περιγραφές τύπου "δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, σχετικά μνήματα δεν απαντώνται". 

9 λεπτά πριν, noe13 είπε

...οικονομικής δυσπραγια...

Αυτό. Φραπέ δεν έχουν να αγοράσουν, αλλά να πρήζουν μέζεα στους πωλητές με γελοία παζάρια ξέρουν. Οι περισσότεροι ψάχνουν ηλίθιους να τους πουλήσουν τα όργανα τους σε τιμές κάτω του 50% της τιμής αγοράς. Μιλάμε κυκλοφορεί πλέον απίστευτη γυφτιά και θράσος στις αγγελίες, αυτό τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν χαρίζουμε ρε! Πάρτε το χαμπάρι.🖕

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Αυτό. Φραπέ δεν έχουν να αγοράσουν, αλλά να πρήζουν μέζεα στους πωλητές με γελοία παζάρια ξέρουν. Οι περισσότεροι ψάχνουν ηλίθιους να τους πουλήσουν τα όργανα τους σε τιμές κάτω του 50% της τιμής αγοράς. Μιλάμε κυκλοφορεί πλέον απίστευτη γυφτιά και θράσος στις αγγελίες, αυτό τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω.
Δεν χαρίζουμε ρε! Πάρτε το χαμπάρι.🖕

Παρατηρώ, τουλάχιστον στις κιθάρες, οτι ούτε καν αυτό δε γίνεται πλέον... Ούτε καν παζάρια... Σαν να μη παίζει κανείς πλέον.... 

Slow must go on....!!!!

1 λεπτό πριν, Ioan Eko είπε

περιγραφές τύπου "δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές, σχετικά μνήματα δεν απαντώνται". 

Κι εγώ έτσι γράφω στις αγγελίες μου, και πάλι θα βρεθούν βόδια που θα μου στείλουν μήνυμα για ανταλλαγές, παρότι γράφω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές και ότι δεν απαντάω σε ανάλογα μηνύματα.😒

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου