haryy Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 Ακούγοντας συνεχώς Eddie εδώ και 2 ολόκληρες μέρες, μπήκα στον πειρασμό να μελετήσω τον ήχο του και να προσπαθήσω να ακουμπήσω λίγο αυτό το Θεϊκό πρώτο άλμπουμ. Δεχόμεθα αρνητική ή θετική κριτική και προσφέρουμε πάσα πληροφορία αν σας ενδιαφέρει κάτι. Καλή ακρόαση! test eddie.mp3 5 http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω ότι θέλει λιγότερο gain και delay. Είσαι πάρα πολύ κοντά πάντως. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, haryy είπε προσφέρουμε πάσα πληροφορία ... Άντε βρε συ, πες μας και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες .... Τι χρησιμοποίησες (όλη την αλυσίδα) και με ποιες ρυθμίσεις? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άντε βρε συ, πες μας και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες .... Τι χρησιμοποίησες (όλη την αλυσίδα) και με ποιες ρυθμίσεις? Η κιθάρα είναι μια squier mustang με Humbuckers -Που είναι και το κυρίως ζητούμενο 1) Ξεκινάμε με κλώνο mxr phaser 90 αλλά πρόσθεσα και waves kaleidoscopes phaser γιατί μου έλειπε λίγο παραπάνω 2) Πάμε στην κεφαλή όπου δοκιμάζοντας 3-4 plexi, κατέληξα στον καλύτερο κατά τη γνώμη μου ο οποίος είναι ο nembrini που έχει και to brown mod που είχε και ο Eddie (και ακούγεται πολύ καλό) 3) Για καμπίνα χρησιμοποίησα από amplitube με 2 sm57, ένα πάνω και ένα κάτω (έτσι ηχογραφήθηκε και στην πραγματικότητα) όπου ταίριαξα 2 ηχεία που κατά τη γνωμη μου συμπλήρωναν σωστά την EVH εικόνα. Αλλά μπορούσαν να ταιριάξουν και άλλα! 4) Η κιθάρα παναρίστηκε ελαφρώς αριστερά και μετά την έστειλα στο echo chamber studio 1 Που έχει βγάλει η t-racks ,με pre-delay από το ίδιο το plug-in. 5) Από εκεί και πέρα το VH1 άλμπουμ ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε στα sunset sound στο studio 1 (και χρησιμοποιήθηκε και το chamber του studio 1) σε μία custom api κονσόλα και σε 24κάναλη ταινία και μετέπειτα σε μπομπίνα δικάναλη. Οπότε η ροή σήματος μετά το amplitube είναι 6) Api channel+api eq+api buss -> 24κάναλο σε input mode. 7) 24κάναλο σε repro mode -> Api channel+api buss 8) Δικάναλο tape. Αυτά! 4 http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Αμα σας πω οτι 99% δεν εχω ακουσει το αλμπουμ... 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αμα σας πω οτι 99% δεν εχω ακουσει το αλμπουμ... Και θες να σου πούμε μπράβο; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Και θες να σου πούμε μπράβο; Γκαλοπ κανω Ενταξει τωρα. Αν το επαιζε το ραδιο μπορει να ακουσα κατι. Θυμαμαι που διαβαζα το guitar player και τον ειχαν στο guitar institute μαζι με τον Carlton Atkins Roberts κλπ και ελεγα για να το έχουν καλός θα ειναι... Νομιζω το πρώτο που άκουσα μαλλον ήταν το jump με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Γεια σου @haryy! Αρκετά κοντά έπεσες θα έλεγα αλλά πιστεύω πως το σήμα έπρεπε να είναι πιο dry than wet. 2 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Γεια σου @haryy! Αρκετά κοντά έπεσες θα έλεγα αλλά πιστεύω πως το σήμα έπρεπε να είναι πιο dry than wet. Αυτό ακριβώς. Κατά τα άλλα είσαι κοντά. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Γεια σου @haryy! Αρκετά κοντά έπεσες θα έλεγα αλλά πιστεύω πως το σήμα έπρεπε να είναι πιο dry than wet. Το έφτιαξα σε ακουστικά και μου άρεσε, χαχα.. Αλλά στα ηχεία που το έβαλα είναι λίγο too much έχετε δίκιο! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση