HellFire Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2022 Έκοψα ένα μονοκόμματο κομμάτι κέδρου για το μπράτσο, το ξύλο είναι quarter sawn και έχει ωραία ισοβενα νερά. Μερικά περάσματα από την πλανη και το ξύλο είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα είναι το headstock, απλά χρησιμοποίησα ένα headstock που είχα κόψει πριν μερικά χρόνια με το laser μου και το είχα σαν πατρόν, για να σχεδιάσω το μπράτσο.μαο.να τραβήξω τις βασικές γραμμές. 5 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Προσεκτικό κόψιμο στου μπράτσου κοντά στις γραμμές σημαίνει λιγότερο τρίψιμο αργότερα. 3 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mojo87 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο ρε Νικόλα, αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mojo87 είπε Μπράβο ρε Νικόλα, αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια. Να είσαι καλά Μάριε! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίος! Μπορείς να μας δώσεις και ένα πλήρες spec list? Εκτός απο υλικά κλπ, τι κλίμακα θα είναι? Τι γωνίες κάνεις στο τοπ και σε neck joint? Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 από mkm 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, mkm είπε Ωραίος! Μπορείς να μας δώσεις και ένα πλήρες spec list? Εκτός απο υλικά κλπ, τι κλίμακα θα είναι? Τι γωνίες κάνεις στο τοπ και σε neck joint? Ναι βέβαια ,η αλήθεια είναι ότι μου ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια. Κλίμακα θα είναι καθαρά Gibson 24.75, το top με το neck Joint έχει 4.4 μοίρες. Για την γωνία του headstock προσανατολίζομαι στις 14 μοίρες. Στο θέμα μαγνητών έχω στοκ αρκετά σετ και θα αποφασίσω με βάση το ακουστικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να σε καλυψα κάπως. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, HellFire είπε Ελπίζω να σε καλυψα κάπως. Ναι, βέβαια! Ευχαριστώ. 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, HellFire είπε Κλίμακα θα είναι καθαρά Gibson 24.75 Εγώ ξέρω την μινόρε και την ματζόρε κλίμακα. Αφτή η Gibson 24.75 τι είναι ασούμε? Ωραίος λέμε!!! Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πάλι βλέποντας το time line της κατασκευής, έχω να πω ότι ότι το δουλεύεις το project σε ταχύτητα... δίνης Εντυπωσιακό. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, mkm είπε Ναι, βέβαια! Ευχαριστώ. Εγώ ευχαριστώ αν δε ρωτούσες δεν υπάρχει περίπτωση να θυμόμουν να τα γράψω . 35 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ ξέρω την μινόρε και την ματζόρε κλίμακα. Αφτή η Gibson 24.75 τι είναι ασούμε? Ωραίος λέμε!!! Είναι η κλίμακα που δείνει τα σωστά τα μπλουζ αυτά του Μισισίπι,σαν αυτό εδώ! https://youtu.be/kgG8Is6iIH4 2 λεπτά πριν, HellFire είπε Εγώ ευχαριστώ αν δε ρωτούσες δεν υπάρχει περίπτωση να θυμόμουν να τα γράψω . Είναι η κλίμακα που δείνει τα σωστά τα μπλουζ αυτά του Μισισίπι,σαν αυτό εδώ! https://youtu.be/kgG8Is6iIH4 37 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ πάλι βλέποντας το time line της κατασκευής, έχω να πω ότι ότι το δουλεύεις το project σε ταχύτητα... δίνης Εντυπωσιακό. Ευχαριστώ , υπάρχει βέβαια και η καθυστέρηση λόγο σχεδιασμού κάποιον κομματιών στον υπολογιστή αλλά αυτά θα μείνουν μετά και σαν γνώση αλλά και σαν αρχεία για επόμενη κιθάρα. 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση