Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, qesh είπε Sorry δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο συγκεκριμενο απετυχε, μια χαρα αντεξε ο τυπος.... User error, δεν εχει το swagger του Keith ωστε να βαρεσει ΔΥΝΑΤΑ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Ψήθηκα! Χτυπάω τώρα Telecaster. Η Thinline που μ' αρέσει λέτε να κάνει; 1 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Δε λες πάλι καλά που δεν είχε καμία τέτοια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ψήθηκα! Χτυπάω τώρα Telecaster. Η Thinline που μ' αρέσει λέτε να κάνει; master προσεξε μην σε χτυπησει αυτη πρωτη 4 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, makam είπε Πως σε πρόσφατο live των Black Crowes μια telecaster καταφέρνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει το stage security crew!!! Εκτός από κιθάρα που τα κάνει σχεδόν όλα, είναι και πολεμική μηχανή!! Νομίζω πως με Gibson ή PRS δεν θα ήταν ίδια η εξέλιξη... Δείτε την αρχή στο βίντεο. Είπα κι' εγώ πάει και ο Μάκης. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Με μια τέτοια, διαλύεις και τεθωρακισμένο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Nestoras είπε Είπα κι' εγώ πάει και ο Μάκης. Κράτα γερά Νέστορα, οι δύο μας μείναμε. Τους υπόλοιπους τους φάγανε τα πλυντήρια ... 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κράτα γερά Νέστορα, οι δύο μας μείναμε. Τους υπόλοιπους τους φάγανε τα πλυντήρια ... Εδώ μπάζουν νερά και οι Κιβωτοί. 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Nestoras είπε Είπα κι' εγώ πάει και ο Μάκης. @makam δάσκαλε πες μου οτι ΔΕΝ εχεις telecaster να πηδηχτω απο το παράθυρο ! Θα σου χαρίσω μια αν δεν έχεις έτσι για να ΣΚΑΣΕΙ ο παλιόγερας ο Νέστορας. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε @makam δάσκαλε πες μου οτι ΔΕΝ εχεις telecaster να πηδηχτω απο το παράθυρο ! Θα σου χαρίσω μια αν δεν έχεις έτσι για να ΣΚΑΣΕΙ ο παλιόγερας ο Νέστορας. Τώρα που ανακάλυψα ότι η strat μου είναι αδελφάκι (γειτονικό παραπλήσιο νούμερο) με την Ed King Sweet home Alabama strat πέστε ότι θέλετε. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση