dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Τι σας εχω? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 οι φάτσες έχουν πολύ γούστο. επίσης το ότι ψάχνουν να βρούν λέξεις να περιγράψουν αυτό που ακούν ή να βρούν κάτι θετικό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, dimsonic είπε οι φάτσες έχουν πολύ γούστο. επίσης το ότι ψάχνουν να βρούν λέξεις να περιγράψουν αυτό που ακούν ή να βρούν κάτι θετικό Ε, μα δε σε φώναξαν να βοηθήσεις λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Και λίγα τους έσουρε ο Ρικ. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, mpamps είπε Ε, μα δε σε φώναξαν να βοηθήσεις λίγο! αμα ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχε βίντεο στο νετ πλέον 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Την εποχή που (ξανά)έβγαλε τα πρώτα πανάκριβα Mac Pro ή Apple, o Μπεάτος είχε φέρει ένα μαλάκα PCα στο στούντιο, προκειμένου να δείξει πως μπορεί να στηθεί ένα Hackintosh, δηλαδή ένα PC που να τρέχει (παράνομα και ατελώς) το λειτουργικό της Apple (για όσους δεν ξέρουν τον όρο). Όλα αυτά προκειμένου να "αποδείξει" ότι και οι άφραγκοι μπορούμε να έχουμε "Μακ". ΣΚΗΝΗ: Σήμερα το πρωί έβλεπα τον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί για ποιο λόγο πλειστηριάζεται το σπίτι μίας που έχει πιστολιάσει το στεγαστικό της δάνειο εδώ και δέκα χρόνια. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Μπεάτος είναι το αντίστοιχο του Παπαδάκη, η γνώμη του για οτιδήποτε δεν με ενδιαφέρει. ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η Μαρία ξέχασε την εποχή που μαζί με τον γκόμενό της κοροϊδεύανε την "Φραπελιά" και τώρα χαμογελάει δίπλα στον Δάσκαλο της Δημοσιογραφίας ακόμη και όταν εκείνος κάνει επίδειξη ηλιθιότητας. 12 ώρες πριν, dimsonic είπε αμα ήμουν εγώ, δεν θα υπήρχε βίντεο στο νετ πλέον Αυτό δεν είναι αστείο, όντως έτσι θα γινόταν. Προτιμάμε το web γιομάτο βίντεο. Ακόμη και του Μπεάτου. 3 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Ο μπεατος εινσι κορυφη. Ολα τα αλλα ειναι να λεμε. Το εχω δει το βιντεο με το χακ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, σχολιάζω στα κομμάτια του βίντεΟΥ. Τα περισσότερα "δεν είναι τραγούδια", με την έννοια ότι δεν έχουν μουσική. Δηλαδή, δεν είναι κάτι που μπορείς να παίξεις στο πιάνο ή στην κιθάρα (μην το πάρετε τοις μετρητοίς ως έκφραση αυτό, νομίζω καταλαβαίνετε το πνεύμα μου). Αυτός ο απλός ορισμός με οδηγεί από την εποχή που άρχισα να παίζω μουσική (και όπως όλοι έχετε νιώσει, από την στιγμή εκείνη αλλάζει και ο τρόπος που ακούς μουσική). Καλά, δεν σχολιάζω το γεγονός ότι πολλά κομμάτια έχουν ένα ύφος σαν να σατιρίζουν την ίδια την έννοια της μουσικής παραγωγής, είναι σαν να μπηκαν στο στούντιο και να είπαν: εγώ θα κάνω ότι βαριέμαι, εσύ θα λουπάρεις το τίποτα κλπ κλπ. Κουτί, περιτύλιγμα, κορδέλα και όλα γίνονται προϊόν. Βέβαια και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως το As it Was του Harry Styles που είναι εξαιρετικό (για ringtone.... ) Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από Jet72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Και γιατί πρέπει να είναι "τραγούδια"; Είναι δικτυο-τηλεοπτικά προϊόντα ευρύτατης αποδοχής. Όπως οι "σειρές" του Netflix, ή οι ταινίες του. Άμα δεν είναι του γούστου μου, δεν τα βλέπω, όπως όντως δεν βλέπω σειρές. Είναι "θέμα" αυτό για να επανέρχεται κάποιος πάλι-και-πάλι; Όταν ανοίγεις τηλεόραση και έχει αγώνα μπάσκετ, κάνεις την επισήμανση "φτου, χάλια έχουν γίνει οι ταινίες στις μέρες μας"; Κάποιοι εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε ότι το βίντεο-κλιπ είναι ένα αυτονομημένο από τη μουσική προϊόν - χρησιμοποιεί μουσική κάποιου τύπου για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του, όχι τη μουσική. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, trolley είπε ΣΚΗΝΗ: Σήμερα το πρωί έβλεπα τον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί για ποιο λόγο πλειστηριάζεται το σπίτι μίας που έχει πιστολιάσει το στεγαστικό της δάνειο εδώ και δέκα χρόνια. Καλα αυτο δεν το εχει αντιλΗφθει το 90% των Ελληνων. Ρωτά και τον @cos_dr που τα κΣερει (ή μαλλον ΔΕΝ τα κσερει) αΦτα τα οικονομικα Εδω ΣΟΒΑΡΑ πιστεψανε στην ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του ΑL6 του ...πολιορκητη του νομισματοκοΦτείου και καμανε τους καφενοβΓιους των ΕκΣαΘλιων κυβερνηση 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση