fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Το καλάθι μας καλέ, των νοικοκυραίων... Ίδιο με αυτό του μπάσκετ είναι. Και τα δύο έχουν τρύπιο διχτάκι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο γυρίσαμε απ'το κέντρο υγείας με την γυναίκα μου. Κόλλησε για δεύτερη φορά covid 19.... Δεύτερη φορά και πολύ χειρότερα απ'την πρώτη. Εμετός, αδυναμία ομιλίας, 39 πυρετός που να πέφτει δύσκολα και πόνος σε όλο το σώμα. Εγώ μια χαρά είμαι για την ώρα, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην συνάντηση. Συγνώμη ρε παιδιά και ειδικά σε εσένα ρε Γιώργο και απ'εδώ! Edit: Άσχετο-σχετικό.. το 1ο τεστ που της έκαναν βγήκε αρνητικό με αχνή όμως την γραμμούλα, το 2ο full θετικό.... Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Πριν λίγο γυρίσαμε απ'το κέντρο υγείας με την γυναίκα μου. Κόλλησε για δεύτερη φορά covid 19.... Δεύτερη φορά και πολύ χειρότερα απ'την πρώτη. Εμετός, αδυναμία ομιλίας, 39 πυρετός που να πέφτει δύσκολα και πόνος σε όλο το σώμα. Εγώ μια χαρά είμαι για την ώρα, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην συνάντηση. Συγνώμη ρε παιδιά και ειδικά σε εσένα ρε Γιώργο και απ'εδώ! Edit: Άσχετο-σχετικό.. το 1ο τεστ που της έκαναν βγήκε αρνητικό με αχνή όμως την γραμμούλα, το 2ο full θετικό.... Περαστικά στην κοπέλα βρε Φώτη μου. Να της το πεις. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Περαστικά στην κοπέλα βρε Φώτη μου. Να της το πεις. Μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ τις ευχές σου γιατί εδώ και λίγη ώρα σαν με ενοχλεί ο λαιμός μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ τις ευχές σου γιατί εδώ και λίγη ώρα σαν με ενοχλεί ο λαιμός μου.... Όχι ρε γμτ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Εύχομαι ο,τι καλύτερο για τη συζυγο. Μακάρι να τη γλιτώσεις και να μην κολλήσεις και εσύ. Όταν ξαναρθω, θα βρεθούμε... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όχι ρε γμτ. Εγώ δεν έχω ανάγκη, κακό σκυλί κ.τ.λ...... για την πόντια ανησυχώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εγώ δεν έχω ανάγκη, κακό σκυλί ... Όσο έπινες τσιπουράκι δεν σε φοβόμουν, τα σκοτώνει τα μικρόβια. Αλλά τώρα ... πρόσεχε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όσο έπινες τσιπουράκι δεν σε φοβόμουν, τα σκοτώνει τα μικρόβια. Αλλά τώρα ... πρόσεχε. Όντως τότε είχα φουσκωτό "προστάτη", τώρα δεν έχω (σχεδόν).. 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Όντως τότε είχα φουσκωτό "προστάτη", τώρα δεν έχω (σχεδόν).. φουσκωμένο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2022 Μέτρηση από το κινητο μου στο αεροδρόμιο. Λίγο αργότερα, ήμουν μέσα στην πόλη, δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ. 5Mbs Down, 50Mbs Up. Πολύ χάλια ίντερνετ μέσα στο κέντρο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση