cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη.Εχει ωραία μπαράκια. Είχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Είχε... Έχω να πάω γύρω στα 20 χρόνια από τότε που ήμουν στρατιώτης στην Ξάνθη.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πάντως εκεί στην πλατεία Εξαρχείων της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ ωραία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Έχω να πάω γύρω στα 20 χρόνια από τότε που ήμουν στρατιώτης στην Ξάνθη.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πάντως εκεί στην πλατεία Εξαρχείων της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ ωραία. Φαντάζομαι μιλάς για την Ναβαρίνου.. Χάλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Φαντάζομαι μιλάς για την Ναβαρίνου.. Χάλια.. Ναι δεν θυμόμουν το όνομα.Ηταν λίγο παρακμή αλλά είχε ωραία μπαράκια θυμάμαι. Berlin Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ναι δεν θυμόμουν το όνομα.Ηταν λίγο παρακμή αλλά είχε ωραία μπαράκια θυμάμαι. Berlin Ναι αυτό ήταν καλό. Πάντως από τότε που ήρθες ακόμα και οι γυναίκες ασχήμηναν..., μην σου πω και για τους άνδρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Ναι αυτό ήταν καλό. Πάντως από τότε που ήρθες ακόμα και οι γυναίκες ασχήμηναν..., μην σου πω και για τους άνδρες.. Δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες πάντως οι γυναίκες ήταν τούμπανα!! Γενικά βόρεια Ελλάδα γουστάρω πολύ τον κόσμο πάω τα καλοκαίρια Σαμοθράκη είναι από εκεί η γυναίκα μου και συνήθως κάνω μια ημερήσια στάση Ξάνθη Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη.Και Θεσσαλονίκη που έκανα μια στάση δύο ώρες πριν δύο τρία χρόνια απλά για να φάω κάτι ο κόσμος είναι αλλιώς πιο χαμογελαστός.Καλα μας λένε χαμουτζηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Χαμογέλα κι εσύ τότε, για να μη μας λένε έτσι αν το νομίζεις. Να πιείτε και μια μπύρα για μένα ρε παίδες, όσοι βρεθείτε, μιας και τα 'κοψα όλα για την ώρα. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Θα την πιούμε την μπύρα και για σένα, Γιάννη. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Θα την πιούμε την μπύρα και για σένα, Γιάννη. Να μιλάς για τον εαυτό σου.... Χυμός ή καφές για μένα, απ'τον Ιούλιο έχω να πιω αλκοόλ! 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε απ'τον Ιούλιο έχω να πιω αλκοόλ! Κι εγώ τώρα πια (μετά την κολπική μαρμαρυγή) είμαι στα τρία (από 2 μέχρι 3,5) ποτήρια κρασί την ημέρα, και προσπαθώ να μείνω εκεί για την ώρα. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση