Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Ένα ακόμα που το έγραψα πριν κανα μήνα και το ξέχασα. Κι αυτό είναι όπως γράφτηκε, χωρίς επεξεργασία εκτός από κάτι λίγα στα κανάλια για να ακούγονται κάπως όλα. Έλα όμως που μου έκατσαν και οι στίχοι...φυσικά εγώ δεν τραγουδάω από σεβασμό στα γατάκια της γειτονιάς και στα δικά μου... Κι όπως πάντα, δεν είμαι κι ότι καλύτερο στα lead, οπότε ρίχτε ζαρζαβατικά για τα υπόλοιπα! Just One Mile VERSE 1 Gear is on Double check Ready to go Put on a show Hands grip tight On the wheel Foot on gas Engine roar Smell of fuel Fire burns Mech waves Position on Tire burn Heat is on One mile to go There’s no return PRE-CHORUS I guess It’s my time I see The line I feel The air I hear The crowd CHORUS Green light on Here I go I’m on fire I got the blow The grip is fine I feel the speed I need some more And I will win I’m feeling fine I’m goin’ straight And if I loose Oh what a shame The moment is now I press on some more The end line is there I’m so close VERSE 2 I have no fear It’s my choice I live for speed And no frontier The bets are on But I don’t care I just want To feel the air Don’t get your fear Don’t get the flaw You see disaster But I see glow I am the King And I’m on fire And all of this In just one mile PRE-CHORUS CHORUS JustOneMile.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Ωραία η μελωδία που παίζεις στο 4.00. Κάνει για βασική μελωδία, για εισαγωγές και ανταποκρίσεις. Έχει προδιαγραφες το κομμάτι. Μια γέφυρα είναι απαραίτητη (λίγο να πέσει η πίεση), φωνητικά, lead κιθάρα και είναι ετοιμο για μιξαρισμα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 10 hours ago, gkourmoul1 said: Ωραία η μελωδία που παίζεις στο 4.00. Κάνει για βασική μελωδία, για εισαγωγές και ανταποκρίσεις. Έχει προδιαγραφες το κομμάτι. Μια γέφυρα είναι απαραίτητη (λίγο να πέσει η πίεση), φωνητικά, lead κιθάρα και είναι ετοιμο για μιξαρισμα. Βασικά αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς κατέληξε... Γέφυρα...έχει μια μικρή μετά το chorus...αλλά μάλλον έχεις δίκιο για την αποσυμπίεση...θα έπρεπε ίσως να είναι χωρίς ντραμς και με καθαρά... Τα φωνητικά είναι ένα θέμα...από προφορά είμαι καλός (γνήσιος redneck) αλλά αν αρχίσω να τραγουδάω, θα μετακομίσουν όλα τα αδέσποτα γατιά στο Περιστέρι...άσε που θα μου φέρουν την αστυνομία οι γείτονες για προσβολή δημοσίας αιδού... Τα lead είναι το ΜΕΓΑΛΟ μου θέμα... αν ήμουν σε καλό επίπεδο, θα τα έγραφα τα φωνητικά στα παλιά μου τα παπούτσια... Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Αυτο το τα lead ειναι θεμα δεν το καταλαβαινω. Δεν γινεται να φτανεις ως εδω κσι να μην μπορεις να γραψεις εστω ενα βασικό σολο. Μας ντρεπεσαι? Παιξε. Δεν κοβουμε κεφαλια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 48 minutes ago, dimsonic said: Αυτο το τα lead ειναι θεμα δεν το καταλαβαινω. Δεν γινεται να φτανεις ως εδω κσι να μην μπορεις να γραψεις εστω ενα βασικό σολο. Μας ντρεπεσαι? Παιξε. Δεν κοβουμε κεφαλια Ότι ακούς στο τέλος...δεν το έχω και μόλις πάω να κάνω το κάτι παραπάνω, συνήθως είναι φουλ πρασινίλες...δεν είναι θέμα χεριών αλλά γνώσεων...με το αυτί γίνεται ότι κάνω, άντε και με καμιά βοήθεια από κανα site με chord progressions. Το παλεύω όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι έχω ακούσει πολύ χειρότερα. Είναι κρίμα να μην το εξασκήσεις και να ψάχνεις να το καλύψει άλλος. Η όλη προσπάθεια δείχνει οτι έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο. Συνεπώς ρίξε όλες σου τις δυνάμεις στο όλον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Μας ντρεπεσαι? Παιξε. Δεν κοβουμε κεφαλια Εδώ ο @Nestoras με τους βοηθούς του να τιμωρούν μέλος του Νοιζ που ανέβασε άσμα του βαρετό, κακοπαιγμένο και με γλυκανάλατους χιλιοειπωμένους στίχους.... Υ.Γ. Το κομμάτι σου Pavloz μια χαρά μου ακούστηκε.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση