fusionakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Είτε σας αρέσει να τα παίζετε, είτε να τα ακούτε, αραδιάστε τα αγαπημένα σας riffs, κι αν θέλετε αναφέρετε και τους λόγους που τα κάνουν ξεχωριστά για σας. Τοπ 3, τοπ 5, τοπ 10, δεν έχει σημασία... Αυτό που μετράει κατ'εμέ είναι να τα γουστάρετε το ίδιο ή και περισσότερο μετά από εκατοντάδες επαναλήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με το ζόρι συγκρατήθηκα να μη γεμίσω τη λίστα με Black Sabbath. Τα γράφω όπως μου ήρθαν - αυθόρμητα. Σε 10 μέρες μάλλον μπορεί να έκανα άλλη λίστα. Black Sabbath - Snowblind Το πρώτα riff του που αγάπησα. Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα live. Black Sabbath - A National Acrobat Απλό, μελαγχολικό. Από τα καλύτερά του. Guns N' Roses - You Could Be Mine Όταν κάποια πράματα σε βρίσκουν στην παιδική ηλικία και κολλάνε δεν εξηγείται με λογικά επιχειρήματα 30 χρόνια αργότερα. Deep Purple - Burn Το καλύτερο του Blackmore (κατ' εμέ) Jethro Tull - Aqualung Το άκουσα. Το λάτρεψα! Lenny Kravitz - Always on the Run Το groove του. Το πόσο ωραία κάνουν blend τα 2 riffs Alter Bridge - Blackbird Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα χτύπησε ευαίσθητες χορδές. Edit: Γραφω πιο πάνω για το Burn ότι είναι κατα τη γν΄μη μου το καλύτερ του Blackmore. Εννοώ στους Deep Purple. Μόλις έκανα νοητικά μια αναδρομή και στα πεπραγμένα του με τους Rainbow, οπότε υπάρχει κι εκεί ένα αγαπημένο μου: Rainbow - Man on the Sliver Mountain Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2022 από mpamps 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Εγώ κάνω πάντα την Prog διαφορά. Θα γράψω ένα Top10 με κομμάτια που ακούω καθημερινά. Calicula's Horse - The Tempest (main riff) Caligula's Horse - Oceanrise (main riff και verse riff) Caligula's Horse - Rust (pre-solo riff) Periphery - Marigold (intro) Periphery - Absolomb (intro bass riff) Tesseract - Hollow (Lost in Shadow riff) Tesseract - Deception (main riff) Mandroid Echostar - The Lotus (mid section riffs) Polyphia - OD και GOAT 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Τα πρωτα που μου ηρθαν αβιαστα στο μυαλο και ειναι απο τα αγαπημενα μου ever. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάει να δημιουργηθεί καλό diversity ήδη, γουστάρω. Εμένα τα 3 πιο αγαπημένα μου αυτή την περίοδο είναι τούτα εδώ, με τα οποία τη βρίσκω πολύ όταν τα παίζω: Συνοπτικά, ένα τοπ20: 1) Unchained - Van Halen 2) Black The Sky - King's X 3) Kashmir - Led Zeppelin 4) Tom Sawyer - Rush 5) Back In Black - AC/DC 6) Erotic Nightmares - Steve Vai 7) Train Kept A Rollin' - The Yardbirds 8) Ain't Talkin' 'Bout Love - Van Halen 9) Bring It On Home - Led Zeppelin (αυτό που ξεπηδάει στα 1:43) 10) Page In Time - Aquarium Rescue Unit 11) Drop Dead Legs - Van Halen 12) Changes - Jimi Hendrix & the Band Of Gypsys 13) Into The Void - Black Sabbath 14) Bombtrack - Rage Against The Machine 15) Still I'm Sad - Rainbow 16) The Liar - Eric Gales 17) Sad But True - Metallica 18) Just Got Paid - ZZ Top 19) Immigrant Song - Led Zeppelin 20) Jumpin' Jack Flash - The Rolling Stones Επεξεργασμένο 15 Νοεμβρίου 2022 από fusionakis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Jimi Hendrix Thin Lizzy Wishbone Ash Allman Brothers ZZ Top Όλοι οι παραπάνω έχουν πληθώρα κομματιών με σχήματα και θέματα που λατρεύω. Δεν ακουμπάω κλασσικά μπλουζ γιατί θα γράφω μέχρι το βράδι, θα κάνω μια εξαίρεση για το κάτωθι που ο φίλος μου ο μπαρμπα Τζον θεωρεί ως το κορυφαίο heavy metal τραγούδι που έχει ποτέ γραφεί, όχι αδίκως. 2 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Αφού πω ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Van Halen (αλλά και πολλά νεότερα) και ΟΛΑ τα AC/DC (και ας ΜΗΝ είμαι fan) και ΚΑΝΕΝΑ από BLACK SABBATH (γιατί είμαι αντι-fan) ας βάλω δυο πολύ συγκεκριμένα που μου κάνουν ΚΛΙΚ: Queen - One Vision The Knack - My Sharona 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 Πολλά από αυτά αναφέρθηκαν ήδη! Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ σε αυτά!!! και από τα τελευταία, αυτό: 3 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 Από τη στιγμή που αναφέρθηκε το Back In Black, το θέμα μπορεί να κλείσει. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2022 χωρις σειρα προτιμησης και ανεξαρτητως μουσικων προτιμησεων(ροκ,φανκ,ποπ κτλ,κτλ,κτλ) και παρα παρα πολλα ακομα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση