Guru makam Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω που θα φτάσει η συνεχής επίδειξη του 'διαφορετικού' και 'καινούργιου' στη show biz, αλλά αυτό νομίζω αγγίζει τα όρια του γελοίου! Δυστυχώς το κοινό πια 'βλέπει' και δεν 'ακούει' τη μουσική. 1 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Τρελό μου ακούγεται για μπάσο, αν και σε τέτοια μεγέθη φαντάζομαι έχει ακόμα και χορδές πιάνου αυτό το πράμα. Δες και αυτά εδώ που κατέληξαν σε μια "μονομαχία" για να τελείωνει η ιστορία, με 19 και 20χορδες κιθάρες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Αφήνω τα της... εξτραβαγκάνζας. Με αυτά τα κιλά που έχει αυτό το πράμα... που πας ρε καραμήτρο; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με αυτά τα κιλά που έχει αυτό το πράμα... που πας ρε καραμήτρο; Με τόσες χορδές, κανονικά θα έπρεπε να παίζει καθιστός. Πώς δηλαδή θα παίξει πχ στην 10η χορδή όρθιος? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Πώς δηλαδή θα παίξει πχ στην 10η χορδή δεν έχει θέμα, σε 2-3 χορδές παίζει ο συγκεκριμένος στο video... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeRORY Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Να αλλάζει άραγε χορδές κάθε 12-15 ώρες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, mikeRORY είπε Να αλλάζει άραγε χορδές κάθε 12-15 ώρες; Ενδιαφέρον ερώτημα, που οδηγεί σε ένα άλλο: Πόσο να κοστίζει ένα σετ χορδές για αυτό το πράγμα άραγε; ΥΓ: Δεν θέλω να ξέρω 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 Tony Levin Ο πρωτος διδαξας. Αλλα με ουσια 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ενδιαφέρον ερώτημα, που οδηγεί σε ένα άλλο: Πόσο να κοστίζει ένα σετ χορδές για αυτό το πράγμα άραγε; ΥΓ: Δεν θέλω να ξέρω Τα λεφτα εοναι το λιγότερο. Αντε να τις αλλαξεις 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2023 Λες και δεν ήταν αρκετά γραφικοί ήδη οι zz top... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για βλακειούλες περήφανες Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από FatalV ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση