Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Εκει μας καταντησανΕ με τα μνημόνια Εμ τσιριζα μουθελες. Κοπσανετσισυντακσιςτονγεροντοναιαλητεμετοτριτομνημονειω www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εμ τσιριζα μουθελες. Κοπσανετσισυντακσιςτονγεροντοναιαλητεμετοτριτομνημονειω Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. Θαστινπαριοτσακαλοτος ΙνεπολικαλωςακουΓω Οποτεσε420χρονιαπουθακσαναβγουνθαεχειςπροτερεοτησ Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, dimsonic είπε βασικά δεν ξέρω πως φτάσαμε να υπονοηθεί εδώ μέσα ότι είμαι κάτι σαν τον Ωνάση ένα πράγμα Όταν θα με ακούσετε και θα σταματήσετε να ζητάτε συμβουλές για αγορές οργάνων σε μουσικό φόρουμ, τότε θα βρείτε την εσωτερική γαλήνη. 1 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Superfunk είπε Θαστινπαριοτσακαλοτος ΙνεπολικαλωςακουΓω Οποτεσε420χρονιαπουθακσαναβγουνθαεχειςπροτερεοτησ ΣεοχτομηνεςθαπινωκαφεμετονυπουργοτονκυριοΤσακαλωτοτοπρωικαιτοβραδυθαπινωποτομετηΣκαρλετΤζοχάνσονκαιθαταραξουμετουςαριστουςυψηλομισθουςστηφορολογισχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, cos_dr είπε Μέχρι και το ξεφτιλισμενοtriton μου το Korg έχει ΦΟΒΕΡΟΥΣ ήχους HAMMOND To Hammond που είχα στο DX7 ήταν το κάτι άλλο. ΤΑ hammonds μάλλον. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα θα προσπαθήσω να δω το φταίει και δεν μου ανοίγει το vintage organs της NI Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, cos_dr είπε Σήμερα θα προσπαθήσω να δω το φταίει και δεν μου ανοίγει το vintage organs της NI To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ.... Είμαι fan της NATIVE INSTRUMENTS. Είναι η δημοκρατικοποίηση της μουσικής τεχνολογίας As real as it gets. Δίνει τη δυνατότητα χρόνια και χρόνια ακόμα και στους φτωχούς σαν εμένα να έχουν την εμπειρία της χρήσης πανάκριβων μουσικών οργάνων και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους με μερικά κλικ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση