dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Εγώ να σου κάνω τη ζωή πιο εύκολη προσπαθώ, αλλά εσύ δεν... Καλώς λοιπόν, σε αφήνω να φας τα μούτρα σου. Για τον ήχο του Santana να μην στο ξαναπω ε? Μην παιδεύεσαι άδικα, το έκαναν πολλοί άλλοι πριν από σένα και ΟΛΟΙ κατέληξαν να αγοράσουν είτε ένα real Leslie είτε ένα καλό SIM. Over & out. έλα ρε οβερ και αουτ. κουλάρησε. Δεν έχω ραντεβού να πάω στο φεγγάρι ...αύριο. Δηλαδή τι θες τώρα, να πάω να πάρω βεντ αύριο? ε δεν θα πάρω. Θα μείνω εδώ. Ακόμα έχει φορτωμένα τα patches του προηγούμενου. Το κρατάω στα γόνατά μου σχεδόν. Και θα κάτσω να ψάχνω λέσλι? Όσο για το Pdf μην επιμένεις. Θέλω χαρτί, όπου σημειώνω κι όλας, γράφω τηλέφωνα, ψώνια κ.ο.κ. ακόμα δεν ξέρω ποια έκδοση φοράει, δεν ξέρω σε τι ύψος θα το βάλω, βασικά πράγματα. Να φανταστείς ακόμα δεν μπόρεσα να το κάνω να παίξει σκέτο πιάνο. Πάντα ακούγεται το tone wheel Χαλαρά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε έλα ρε οβερ και αουτ. κουλάρησε. Κουλ είμαι ωρέ, over & out "για τώρα" εννοούσα. Πάντως τσεκαρε το firmware πριν αρχίσεις να αλλάζεις πράγματα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Κάνα νέο έχουμε? Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ωρέ Dim. Φαγώθηκες τόσα χρόνια να πάρεις ένα Hammond, και μόλις το πήρες, σιγή ασυρμάτου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 55 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Κάνα νέο έχουμε? Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ωρέ Dim. Φαγώθηκες τόσα χρόνια να πάρεις ένα Hammond, και μόλις το πήρες, σιγή ασυρμάτου. Πρεπει να γκρεμισω κανα δυο τοίχους για να χωρεσει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Πρεπει να γκρεμισω κανα δυο τοίχους για να χωρεσει Υπερβολές... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Πρεπει να γκρεμισω κανα δυο τοίχους για να χωρεσει Φτιάχνεις wall of sound? 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Φτιάχνεις wall of sound? φτιάχνω Walls Of sound 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε φτιάχνω Walls Of sound Πάρε ένα Winston Walls για βοήθεια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση