Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2022 Το ΙΚ είναι το καλύτερο VST που έχω δοκιμάσει κυρίως λόγω του πολύ καλού Leslie emulation. Αν ήταν όμως να προβώ σε αγορά θα δοκίμαζα μάλλον και το Retro Organ Suite της UVI, το οποίο δεν έχω ακούσει ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Πάντως σοβαρά, αν είναι να φας τόσα τετραγωνικά με αυτά τα δίσκαλα .....εγώ θα έπαιρνα πιάνο.....κατά προτίμηση mini grand . Και πιο διαχρονικό, και πιο classy στον χώρο. https://nakas.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=1266 https://nakas.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=994 Άσε που αυτά τα ροκ οργκανς, τα παιζαν κάτι μαλλιάδες στα σέβεντις. Υ.Γ έχουν και midi που θες.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως σοβαρά, αν είναι να φας τόσα τετραγωνικά με αυτά τα δίσκαλα .....εγώ θα έπαιρνα πιάνο.....κατά προτίμηση mini grand . Και πιο διαχρονικό, και πιο classy στον χώρο. https://nakas.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=1266 Άσε που αυτά τα ροκ οργκανς, τα παιζαν κάτι μαλλιάδες στα σέβεντις. Υ.Γ έχουν και midi που θες.... εχω βρε πιάνο, με σχεδόν υποφερτό ήχο Β3 και ηλεκτρικού και στρινγκς αλλά είναι στον κάτω όροφο και σπάνια το παίζω (να ο φόβος που λέγαμε). Και προφανώς δεν δεν θα πάρω δίσκαλο. Μια τάβλα με πλήκτρα θα πάρω, ή θα μείνω με vst αν δεν στρώσουν τα χέρια να παίζουν σαν αυτόν τον παίκτη... (πολλά ζητάω ε?) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εχω βρε πιάνο, με σχεδόν υποφερτό ήχο Β3 και ηλεκτρικού και στρινγκς αλλά είναι στον κάτω όροφο και σπάνια το παίζω (να ο φόβος που λέγαμε). Ή ανέβασέ το πάνω τότες ή κατέβα εσύ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, LK είπε Ή ανέβασέ το πάνω τότες ή κατέβα εσύ. επάνω δεν χωράει. Κι ο εξοπλισμός ο ρέστος είναι πάνω. Και σου είπα έχει 2 ήχους Β3. Λοιπόν πάρτε ένα δείγμα καλαμπορτζίας από το ΙΚ multimedia unedited με ολίγον από us and them στο τέλος.... b3.mp3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Και το vintage organs της NI είναι καλό και με Leslie καλό, να τα λαίμαι και αφτά Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και το vintage organs της NI είναι καλό και με Leslie καλό, να τα λαίμαι και αφτά Ποσο καΜνουν? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ποσο καΜνουν? https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/keys/vintage-organs/ Τσάμπα πράμα απλά θα κατεβάσεις το kontakt player , δες τις οδηγίες, είναι δωρεάν . Αν έχεις χρήμα πάρε το ΚΟΝΤΑΚΤ το full αλλά δεν χρειάζεται για να παίζεις απλά με το vst. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Μπαα το ΙΚ το γραφει στην ουγια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση