cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=_eXAxleRkDw Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2022 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, cos_dr είπε https://www.youtube.com/watch?v=_eXAxleRkDw Αυτος προοδεψε πολυ τα τελευταια 3-4 χρόνια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αυτος προοδεψε πολυ τα τελευταια 3-4 χρόνια Ε, εντάξει, θέλει ακόμα για να το κατέχει, απλά τελευταία έχει μπει στο φηληινγκ, κάτι πάει να γίνει. Εγώ πάντως έφτιαξα το vintage organs, δούλεψε που δεν άνοιγε. Να, ορίστε. Τι τα θες τα έξοδα? vst και καθάρισες B3 1.mp3 B3 2.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγώ πάντως έφτιαξα το vintage organs, δούλεψε που δεν άνοιγε. Να, ορίστε. Τι τα θες τα έξοδα? vst και καθάρισες Your browser does not support the HTML5 audio tag B3 1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag B3 2.mp3 Τετοιο βρε εχω. Τα κομβια θελω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τετοιο βρε εχω. Τα κομβια θελω αφού controller έχεις, δεν έχεις? Αν δεν έχεις, αυτό και μην ακούς κανέναν άμα σου πει πως είναι μάπα. Και το συνηθίζεις και είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Δεν βγαίνει βέβαια πια. Το βγάζουν με τα πλήκτρα. Εγώ άμα χαλάσει ποτέ αυτό θα πάθω κατάθλιψη Είναι και ευαίσθητο στην αφή. Τώρα αν θες τα αυθεντικά τα drawbars και τα κομβία και το roland να πάρεις έτσι θα είναι περίπου. Πάρε το Korg που λένε τα παιδιά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 τα αυθεντικα θέλω και το roland μου την ψιλοσπάει, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναθέσεις. Το korg δεν το παίρνω. Θέλω midi αυτά που κάνει αυτός εδώ δεν γίνονται με κλώνους ούτε με vst με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα αυθεντικα θέλω και το roland μου την ψιλοσπάει, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναθέσεις. Το korg δεν το παίρνω. Θέλω midi αυτά που κάνει αυτός εδώ δεν γίνονται με κλώνους ούτε με vst εγώ διαφωνώ. Γίνονται και με το vintage organs και με το roland VR Αλλά το θέμα είναι πως το θέλεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! όπως έλεγε και ο Βούρος στη σειρά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, trolley είπε Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. το υποθέτεις ή το ξέρεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, trolley είπε Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Δηλαδή πιστεύεις ότι θέλει να δώσει 1.000 ευρώ για να αγοράσει κάτι που θα ακούγεται λίγο χειρότερα αλλά θα έχει midi και καλό leslie sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση