Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Οκ, αυτό ξεπερνάει την πλάκα... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Εγώ προσπαθώ 2 χρόνια να βρω χώρο να κάνω 2η κρεβατοκάμαρα και δεν μου βγαίνουν τα κουκιά.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ προσπαθώ 2 χρόνια να βρω χώρο να κάνω 2η κρεβατοκάμαρα και δεν μου βγαίνουν τα κουκιά.... ??? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ??? τι ????, Για προβλήματα χώρου δεν μιλάμε; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε τι ????, Για προβλήματα χώρου δεν μιλάμε; 2η κρεββατοκαμαρα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε 2η κρεββατοκαμαρα? Χρειάζεται, να αλλάζω παραστάσεις....άντε πες να φιλοξενήσεις και κανέναν...... σαν ξενώνα...άλλα δεν βγαίνει (δεν θυσιάζω κανέναν άλλο χώρο για να την φτιάξω) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Χρειάζεται, να αλλάζω παραστάσεις....άντε πες να φιλοξενήσεις και κανέναν...... σαν ξενώνα...άλλα δεν βγαίνει (δεν θυσιάζω κανέναν άλλο χώρο για να την φτιάξω) Τωρα το επιασα. Και μενα η σοφιτα ξεκινησε απο ξενωνας και πλεον εφυγε το κρεββατι εμεινε χωρος για ενα καναπεδάκι 1.20 που πλεον απο τα μηχανηματα δεν ανοίγει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Τωρα το επιασα. Και μενα η σοφιτα ξεκινησε απο ξενωνας και πλεον εφυγε το κρεββατι εμεινε χωρος για ενα καναπεδάκι 1.20 που πλεον απο τα μηχανηματα δεν ανοίγει Καλλίτερα studios (ή άλλες προτεραιότητες π.χ. βιβλιοθήκη- walking closet-...... δωμάτιο χορού / cocktail ...... ) από ξενώνα δεν λέω. Και εγώ αν ΄θυσίαζα" κάτι από αυτά θα έκανα ...ξενοδοχείο, αλλά όχι. Από την άλλη θα ήθελα να είχα ακόμα ένα δωμάτιο - ξενώνα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Εγώ έχω να πω ότι έχουν περάσει 17-18 ώρες και δεν έχουμε ακούσει νότα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, mpamps είπε δεν έχουμε ακούσει νότα. Γκάρισμα εννοείς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση