Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, dimsonic είπε Σιγα ρε τη δυσκολια... Μην το λες, συνήθως μόνο αυτοί που παίζουν Hammond ξέρουν τον όρο Waterfall keys, οι υπόλοιποι πληκτράδες δεν έχουν ιδέα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ο χώρος. Εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα. Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό εδώ μέσα ή να είναι σε άλλο χώρο μόνο του με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ο χώρος. Εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα. Το θέμα είναι απλό. Πουλάς/χαρίζεις/πετάς ότι πιάνει αδικαιολόγητα χώρο, πχ, κάτι που μοιάζει στο παρακάτω αντικείμενο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Το θέμα είναι απλό. Πουλάς/χαρίζεις/πετάς ότι πιάνει αδικαιολόγητα χώρο, πχ, κάτι που μοιάζει στο παρακάτω αντικείμενο. Ακόμα καλύτερα κάτι που μοιάζει στο παρακάτω αντικείμενο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Το θέμα είναι απλό. Πουλάς/χαρίζεις/πετάς ότι πιάνει αδικαιολόγητα χώρο, πχ, κάτι που μοιάζει στο παρακάτω αντικείμενο. Αν θελει να πεταξει/χαρισει τιποτα μωβ τα εχουμε πει... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν θελει να πεταξει/χαρισει τιποτα μωβ τα εχουμε πει... Γίνε πιο συγκεριμένος ρε φίλος, μας διαβάζουν και πληκτράδες που δεν έχουν ιδέα από κιθάρες Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Γελατε εγω εχω θεμα.... Το εβαλα στο τραπεζι μου και εφυγαν τα παντα το μονιτορ δεν καθεται πουθενα χωρια που κατι cc121 θα παρουν δρομο ...αλλα γενικα ωρες ωρες λεω τι ηθελα και το πηρα τετοιο γαϊδούρι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Γελατε εγω εχω θεμα.... Εγώ δεν γελάω. Έχω το ίδιο πρόβλημα ίσως πιο έντονα. Δεν έχω καν χώρο. 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι ηθελα και το πηρα τετοιο γαϊδούρι Πες μου τώρα ότι πήρες και γαϊδούρι ... Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 @Waterfall-K mk2 άντε να γίνω συγκεκριμένος 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε @Waterfall-K mk2 άντε να γίνω συγκεκριμένος Αυτό ξέχνα το Βρα μου. Το έχει στείλει σε έναν φίλο του στο Χόλιγουντ να το πουλήσει εκεί. https://reverb.com/item/429097-soldano-sp77-preamp-vintage-made-in-usa Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση