Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ναι, αλλά δεν μιλάει ο ίδιος. Είναι απασχολημένος, τραβάει pics... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Δεν μου λες, αυτό είναι? https://www.musicland.gr/organs/hammond-sk2-organ-diplo-6161-pliktra Γιατί έχει καλή τιμή, λες να το πάρω κι εγώ? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δεν μου λες, αυτό είναι? https://www.musicland.gr/organs/hammond-sk2-organ-diplo-6161-pliktra Γιατί έχει καλή τιμή, λες να το πάρω κι εγώ? Τσιμπημένο το'χει. Αν στο αφήσει €2,5, πάρ'το... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 αφού βάζει καλύτερες εικόνες... Ορίστε μία πρόχειρη από τη φάση του ανπακινγκ. Περισσότερα όταν αξιωθώ... για την ώρα πρέπει να περπατήσω το σκύλο, γιατί σε λίγο θα το ουρήσει... 4 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εύγε! Αναμένουμε λεπτομέρειες και περισσότερες pics. Πες μας και αν το πήρες με το Leslie switch, στην αγγελία το είχε με αυτό πάντως. Καλά, αν το πήρες και με το switch, συν την softbag που βλέπω, σε αυτή την γελοία τιμή που ξέρω, τι να πω? Ευκαιριάρα φίλος όπως και να το δεις. Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Καλορίζικο Δημήτρη και καλά παιξίματα! Αναμένω κομμάτι με αρκετή δόση Β3 να το ευχαριστηθούμε. (Περασμένο μέσα από το Soldano κιόλας ) Άσχετη ερώτηση προς @Waterfall-K mk2 Το username έχει να κάνει με τα "waterfall" πλήκτρα του Hammond; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Καλά, αν το πήρες και με το switch, συν την softbag που βλέπω, σε αυτή την γελοία τιμή που ξέρω, τι να πω? Ευκαιριάρα φίλος όπως και να το δεις. Τι, κάτω από 2,5 ευρώ? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mpamps είπε Το username έχει να κάνει με τα "waterfall" πλήκτρα του Hammond; Yeap. Το είχα αναφέρει και παλιότερα εδώ στο ΝΟΙΖ, όταν είχα το "Waterfall-K" σκέτο, κάπου πίσω στο 2015 πρέπει να ήταν. Είσαι ο μόνος πάντως που το σκέφτηκε. Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Είναι ο μόνος πάντως που το σκέφτηκε. Ναι, γιατί εμείς το ξέραμε, και πράγματα που ξέρουμε δεν τα σκεφτόμαστε κιόλας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι, κάτω από 2,5 ευρώ? Αυτό εδώ χτύπησε: https://smart.noiz.gr/details.php?id=546637&search_id=4768088 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση