cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μπαα το ΙΚ το γραφει στην ουγια Παρε εκεί ένα να κάνεις τη δουλειά σου Εγώ μόλις έρθει η αριστερά και αποκαταστησει όσα μας φάγανε θα πάρω ένα korg nautilus που έχει ολόκληρη μηχαναρα σύνθεσης για Hammond. Σε ρούβλια θα το πάρω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Θα παρω μια μέθοδο αρμονιου ανευ και δεν ξοδευω...γιατι θα ερθει ο μπαρμπας μια νυχτα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Αγαπητό ημερολόγιο.... ευπειθώς αναφέρω ότι η αναζήτηση έλαβε τέλος. 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Πες μου οτι τελικά πήρες το Sk2.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πες μου οτι τελικά πήρες το Sk2.... τάξε μου... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε τάξε μου... 2x 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε 2x τι να τα κάνω τα καλαμάκια, κοκα κόλα έκοψα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι να τα κάνω τα καλαμάκια, κοκα κόλα έκοψα Πιες Sprite. Anyway, μεγειά το SK2 (απ'τον σάκο το κατάλαβα) και welcome to the club. Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 @dimsonic μεγειά το μηχάνημα @Waterfall-K mk2 αυτό σου το σχόλιο 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε 2x Κόντεψε να με πνίξει 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 στο σημείο αυτό (αγαπητό ημερολόγιο) θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλτατο Χαλκιδιώτη @Waterfall-K mk2 που ήταν η εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα επι θεμάτων Hammond, όλο αυτόν τον καιρό. Δυστυχώς η τύχη δεν τα έφερε να συμπεθεριάσουμε, αλλά η συνεισφορά του στο θέμα ήταν η μέγιστη. 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση