Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, trolley είπε Είχα αγοράσει ένα NAD CD Player, ακριβούτσικο, έναν Σεπτέμβριο. Έβαλα και άκουσα ένα μόνο CD, το άφησα μέσα και πήγα να ξανα-ανάψω το μηχάνημα, τον μεθεπόμενο Νοέμβριο. Κάνει ένα ζβιννννννννν.... ΜΠΡΑΠ, και ανοίγει η πόρτα (δειλά) όπου βλέπω το CD θρύψαλα. Δεν ξαναλειτούργησε ποτές. Δηλαδή δύο χρόνια το είχες μέσα το cd? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, LK είπε Δηλαδή δύο χρόνια το είχες μέσα το cd? Δεν θα το αρνηθώ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, trolley είπε Δεν θα το αρνηθώ. ...και λίγα έκανε τότε. Δεν είναι ακριβως το ίδιο, αλλά εγώ απορώ που μικρος...το 1986 άφηνα τις βιντεοκασσέτες μέσα στο video ..για καμία εβδομάδα. Τρομερη καταπόνηση και για τα pinch rollers και για τις κεφαλές και για όλα....κια για τον υλικό φορέα. Χώρια η βρωμιά... Γενικά τα μηχανηματα με μηχανικά μέρη δυστυχώς θέλουν φροντίδα και προδέρμ...ειδικά όταν γεράσουν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε το 1986 άφηνα τις βιντεοκασσέτες μέσα στο video ..για καμία εβδομάδα. Τώρα που το γράφεις... θυμάμαι ότι και εγώ το έκανα αυτό. Μάλλον τα φτιάχνανε καλύτερα τότε, από σήμερα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, trolley είπε Τώρα που το γράφεις... θυμάμαι ότι και εγώ το έκανα αυτό. Μάλλον τα φτιάχνανε καλύτερα τότε, από σήμερα. Φυσικά τα φτιάχναν καλλιτερα . To ένα είναι late 80's και το άλλο early 2000 . Χρειάζεται να πω ποιό είναι ποιό; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Θα το κάμω να λειτουργήσει Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα το κάμω να λειτουργήσει Δεν ειναι τίποτα.....κλασικο να φρακάρει το πορτάκι. ΑΝ δεν δουλέψει (μαλακά με ένα κατσαβίδι), άνοιξε το και ψέκασε τον μηχανισμό ανοιγματος με κανένα contact cleaner (καλλιτερα χωρίς λιπαντικό). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Έχω ένα διπλό CD player με δυνατότητα εγγραφής από τα δεξια της sony που έκανε και από rca θύρες εγγραφή στο cd κατευθείαν και από το παράτημα δεν ανοίγουν τα πορτάκια πατώντας eject, ενώ δουλευε κανονικά και δεν ειναι και πολυδουλεμένο. Του 2003 νομίζω Τι να κάνω, γιατρε? Αυτό είναι μάλλον ή περίπου γιατι το έχω στο πατάρι https://www.artsound.gr/product/sony-rcd-w100-double-cd-player-recorder-used/ Το πουλησα πριν 3 μηνες. Υπαρχει ενας ιμαντας που γυριζει το γραναζι της πορτας. Αυτος εχει χασει την υφη του. Το ανοίγεις και με μια μπατονετα τον περνάς μια γυρα με καθαρο οινόπνευμα να αρπαξει. Και σε μενα το εκανε μολις το ζητησε καποιος. Το εφτιαξα και το έστειλα Αν τραβηξεις με το νυχι λιγο την πορτα θεωρητικα ανοίγει ετσι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Με τα μεταλικά αντικείμενα μάλλον θα το γδάρεις (εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει). Για τέτοιες δουλειές είναι προτιμότερη αυτή η κλάση εργαλείων που οι ξένοι λένε "pry tools", όπως: https://www.amazon.com/plastic-pry-tool/s?k=plastic+pry+tool 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Έχω σπρέι επαφών, τα εργαλειάκια δεν τα έχω αλλά θα το κάνω με τα πατροπαράδοτα. Το θέμα είναι πως θα το αφήσω πάλι και θα ξαναγίνει. Δεν χρησιμοποιώ CD πια. Και από το PC το έχω βγάλει, δεν έχει μέσα. Αν θέλω να ρίξω κάτι από DVD ή CD, το συνδέω το player με usb hub Θα το φτιάξω όμως και θα το βάλω στο rack της τηλεόρασης για διακοσμητικό. Πως περνάν τα χρόνια. Πάντως είναι ωραίο, έχει spdif optical μάλιστα in και out. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση