cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάνουνε όμως στο αυτοκίνητο για να εμποδίζουν τα μηχανήματα της τροχαίας που μετράνε ταχύτητα. Αυτό δεν το ήξερα.... Στράτε ξέρω ότι είσαι "παραβατικό στοιχείο" και δεν με εκπλήσσεις με τις γνώσεις σου! Επεξεργασμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εκ πείρας..., δεν κάνουν δουλειά! εξαρτάται...τα Heavy Metal κάνουν. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε εξαρτάται...τα Heavy Metal κάνουν. Με το cd στο cd player και τα ηχεία στο μπαλκόνι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάνουνε όμως στο αυτοκίνητο για να εμποδίζουν τα μηχανήματα της τροχαίας που μετράνε ταχύτητα. Το έχω δει να δουλεύει αυτό, έχω σημαδέψει κιόλας. Δεν του ξεφεύγεις, από ένα χιλιόμετρο και σε πιάνει. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν του ξεφεύγεις, από ένα χιλιόμετρο και σε πιάνει. Αμανέχεις μερικά cd κρεμασμένα στο αυτοκίνητο και είσαι τυχερός, μπορεί να την γλιτώσεις. Εγώ βέβαια, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά έτσι μου έχουν πει αρκετοί γνωστοί και φίλοι. Επεξεργασμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Στράτε ξέρω ότι είσαι "παραβατικό στοιχείο" ... Δεν είναι ανάγκη να πεις τώρα και για τα όπλα, τα νταβατζιλίκια και τα ναρκωτικά. Αυτά είναι μυστικά, εντάξει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Το μονο που σε γλυτωνει απο τις κλησεις της τροχαιας ειναι να ακους μουσικη στο αμαξι απο βινύλιο. Αν επιχειρησεις να πας με πανω απο 5 χλμ την ωρα, στην πρωτη λακουβα φευγει η βελονα απο το δισκο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αμανέχεις μερικά cd κρεμασμένα στο αυτοκίνητο και είσαι τυχερός, μπορεί να την γλιτώσεις. Εγώ βέβαια, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά έτσι μου έχουν πει αρκετοί γνωστοί και φίλοι. Αστικος μύθος. Μην τρέχεις, θα σε πιάσουν αν είναι στημένοι με το πιστόλι και θα στη φορεσουν...... την κλήση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2022 μια χαρά τα βινύλια στα αυτοκίνητα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2023 Μια άλλη διάσταση του βινύλιου, που ξανά θυμήθηκα πέφτοντας πάνω σε αυτό είναι η συλλεκτική αξία . Όπως μια ωραία βιβλιοθήκη , έτσι και μια δισκοθήκη, καλύπτει και συλλεκτικές ανάγκες..... αναζήτηση στα ράφια σου..... άγγιγμα του υλικού φορέα.... ωραία πράγματα δηλαδή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση