Guru npap Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε Δεν ξέρω, αλλά είχαν βινύλια ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, npap είπε ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... Αυτα ειναι σελακ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως είδα μόλις , όλη τη σειρά OBEGRANSAD....και είναι ωραία. Και στα έπιπλα τα σχετίζοντα με το audio. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως είδα μόλις , όλη τη σειρά OBEGRANSAD....και είναι ωραία. Και στα έπιπλα τα σχετίζοντα με το audio. όντως λιτό σχέδιο μου άρεσαν όμως κι αυτές με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε όντως λιτό σχέδιο μου άρεσαν όμως κι αυτές Γενικά οι Σουηδοί είναι minimal.....(ξεπατικώνουν τον Franco Albini ) Καλές και οι παντόφλες..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, npap είπε ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, trolley είπε Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος; 12 ώρες πριν, dimsonic είπε Αυτα ειναι σελακ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, dimsonic είπε σελακ Σόρυ, το είχα δει αλλά δεν το είχα κατανοήσει. Τι είναι αυτό λοιπόν..; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 @trolley. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, εσύ κράτησες πικάπ σπίτι ή απεταξάμην; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 ένα άλλο υλικό για "δισκοποιία" απο όσο θυμάμαι είναι φυσικό προϊόν. Αλλά ήταν σκληρό και έσπαγε εύκολα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση