fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε Μερέντα έβαζες απάνω; Όχι, τίποτα δεν έβαζα. Σκέτη, σαν κρακεράκι, απίθανη γέπση. Ειδικά μετά το κρασί, είναι το καλύτερο φαΐ. Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Όχι, τίποτα δεν έβαζα. Σκέτη, σαν κρακεράκι, απίθανη γέπση. Ειδικά μετά το κρασί, είναι το καλύτερο φαΐ. ξέρεις να καλοτρώς. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, LK είπε ξέρεις να καλοτρώς. Μου αρέσει πολύ το καλαμπόκι. Μπορεί να είμαι κότα δεν ξέρω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μου αρέσει πολύ το καλαμπόκι. Μπορεί να είμαι κότα δεν ξέρω. και μένα μου αρέσει αλλά βραστό ...σκέτο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, LK είπε και μένα μου αρέσει αλλά βραστό ...σκέτο. Μου αρέσει και σκέτο, αλλά και σε όλων των ειδών τα αρτοποιήματα. Ψωμί, κριτσίνια, μπομπότα, τα πάντα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, LK είπε Μερέντα έβαζες απάνω; Μας έφερνε ένας Γερμανός αξιωματικός της Γκεστάπο να μας ευχαριστήσει που του καταδίδαμε ΕΑΜίτες 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μας έφερνε ένας Γερμανός αξιωματικός της Γκεστάπο Είχανε μερέντα οι Γκεσταπίτες? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είχανε μερέντα οι Γκεσταπίτες? Δεν ξέρω, αλλά είχαν βινύλια, (στο 1:00) 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, LK είπε ξέρεις να καλοτρώς. 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχανε μερέντα οι Γκεσταπίτες? Ρωτά τον Kanye west να σου πει 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση