cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 εμένα Γιώργο μου άρεσαν όλα!!!! Τα τεχνικά τα ξέρετε εσείς εμένα ως απλού ακροατή (καλά απλός δεν είμαι, λέμε τωρα χαχααχαχαχα) όλα τα takes μου άρεσαν και όλες οι διαμορφώσεις. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Να 'σαι καλά Κώστα. Αντε, φτιάξε κάνα παραξενο λάτιν να βάλω κιθαριτσα! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιώργο με την SG βγαίνει καλύτερα, γιατί έχει λιγότερα μπασομεσαία (όγκο). Αν επέμβεις με eq στον τελευταίο ήχο με Les Paul που ανέβασες, αφαιρώντας αυτές τις συχνότητες, μου φαίνεται ότι θα είσαι πιο κοντά. Οι P-90s έχουν πολλά μεσαία επίσης. Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Μένει να δοκιμάσω με τελε 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να 'σαι καλά Κώστα. Αντε, φτιάξε κάνα παραξενο λάτιν να βάλω κιθαριτσα! Θα φτιάξω και θα σου στείλω και αυτή τη φορά θα βάλεις δικά σου θέματα πάνω, ελεύθερα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μένει να δοκιμάσω με τελε Νομίζω ότι θα ταιριάζει, αν και θα της λείπει ο όγκος λίγο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Νομίζω ότι θα ταιριάζει, αν και θα της λείπει ο όγκος λίγο. Έχω μια που οι χορδές της έχουν γίνει διπλές από τη μπίχλα. Ηχάρα λέμε! Και με όγκο! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω μια που οι χορδές της έχουν γίνει διπλές από τη μπίχλα. Ηχάρα λέμε! Και με όγκο! Καλή μου ακούγεται αυτή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω μια που οι χορδές της έχουν γίνει διπλές από τη μπίχλα. Ηχάρα λέμε! Και με όγκο! έχω μια να σου στείλω αλλά είναι κάπως ελαφριά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχω μια να σου στείλω αλλά είναι κάπως ελαφριά Στείλε αυτή που αλαφραίνει μέρα με τη μέρα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση