gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, mpamps είπε Θα επιμείνω στο Νο 1. Λόγω ήχου κιθάρας ή βάθους? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Λόγω ήχου κιθάρας ή βάθους? Κιθάρας περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Εδώ με το πετάλι σε ρύθμιση room και τη les paul Your browser does not support the HTML5 audio tag black2.mp3 1.98 MB · 47 downloads πολύ καλύτερο. Ο ήχος είναι κοντά, η ατμόσφαιρα επίσης και είσαι όντως πιο κοντά στον Πέτρο αντί στον Κάρολο, και αν το μπακινγκ ήταν σωστό περνούσε από το ντο και σι μπεμολ και να έκανε παύση στο ρε μινόρε θα ήταν ακόμα πιό πειστικό. Βρες ένα τέτοιο μπακινγκ και προσπάθησε άλλη μια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Βρες ένα τέτοιο μπακινγκ και προσπάθησε άλλη μια Άλλο ένα βρισκω με ίδια ακόρντα. Εάν βρείς κανένα, όπως πρέπει, στείλε μου λινκ να παίξω πάνω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 αυτό είναι καλύτερο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Άλλο ένα βρισκω με ίδια ακόρντα. Εάν βρείς κανένα, όπως πρέπει, στείλε μου λινκ να παίξω πάνω. Επειδή έχω μπερδευτεί. Ψάχνεις backing με την εκτέλεση a la Fleetwood Mac ή Santana; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 εδω το κανονικό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, mpamps είπε Επειδή έχω μπερδευτεί. Ψάχνεις backing με την εκτέλεση a la Fleetwood Mac ή Santana; Απο Μακ ψάχνω. θα δοκιμάσω αυτή του Δημήτρη Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτό είναι καλύτερο Με p90s Your browser does not support the HTML5 audio tag blackmagicwomanp90.mp3 Πολύ πιο γρηγορο Καψώνια μου κάνεις?? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2022 μπορείς να το κάνεις πιό αργό με το daw. πάλι στον Κάρολο πήγες. Δεν βγαίνει καλά με p90. Καψώνια όχι. Αφού γουστάρεις. Μελέτησε τον Πέτρο. Μπες στο πετσί του. αύριο θα σε εξετάσω ξανά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση