Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, dimsonic είπε Λεπτομερειες στο βιβλιο που καποια στιγμη θα κυκλοφορήσει... Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Δεν νομιζω πως το ερωτημα του θεματος ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος. Σωστό.Τα μπέρδεψα.Η απάντηση του για το θέμα του "καλύτερου" όμως είναι πολύ σωστή. Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2022 από loucas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό. κάποιοι κάτι παραπάνω, κάποιοι κάτι λιγότερο, αλλά όλα θα είναι κομμάτια στο παζλ του μικρόκοσμου που μας περιβάλλει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) John Bonham αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει πεθάνει.Cozy Powell αλλά και αυτός έχει πεθάνει οπότε διαλέγω τον Mark Zonder. Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει. Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας. 9 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει. Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας. Το να τζαμαρουν δεν με ενδιαφέρει καθώς θέλω αφοσίωση και να παίζουν μόνο μαζί μου.Οτιδηποτε άλλο το απορρίπτω. Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε θέλω αφοσίωση και να παίζουν μόνο μαζί μου. Μονογαμικό σε βρίσκω. Ζηλεύεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μονογαμικό σε βρίσκω. Ζηλεύεις? Απολύτως μονογαμικός και στην ζωή.Δεν είναι ότι ζηλεύω απλά όπως εγώ παίζω μόνο με ένα συγκρότημα έτσι έχω απαίτηση και από τους άλλους.Οποιος έρχεται και θέλει να παίξει μαζί μας βασική προϋπόθεση είναι να μην παίζει σε άλλο συγκρότημα.Για καθαρά πρακτικούς λόγους καθώς είμαστε ερασιτέχνες οπότε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο για μουσική να τον αφιερώνουμε μόνο σε ένα συγκρότημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει. Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας. Θα αποπειραθώ μια séance μπας και ψήσω τον Porcaro... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα αποπειραθώ μια séance μπας και ψήσω τον Porcaro... Είσαι λάτρης των ghost notes, ε? Edit: Pun intended Επεξεργασμένο 28 Οκτωβρίου 2022 από mpamps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση