Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάλι θα πω ότι παρότι λατρεύω να ακούω αυτόν (και τους υπόλοιπους δύο φυσικά) και τον λατρεύω γενικότερα και τον θεωρώ γίγαντα και τιτάνα, δεν θα ήταν η επιλογή μου για τον έναν. Είναι αυτό που είπα πριν για τις μικρές λεπτομέρειες που μας "χαϊδεύουν" το αυτί. Ή να το θέσω διαφορετικά, είναι σε τι παιξίματα έχει εθιστεί το αυτί. Στην περίπτωση του, παρότι μέγιστος λατρεμένος και ημίθεος, δεν ακούω το groove που έχει μάθει το αυτί μου. 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άλλος ένας αγαπημένος Α συγνώμη, νόμιζα ότι εννοούσες τον Sco 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Α συγνώμη, νόμιζα ότι εννοούσες τον Sco Κι αυτός μέσα είναι. Και ο Metheny βέβαια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Eγώ ένα Steven θα διάλεγα, τον Adler. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Πριν πολλά χρόνια σταμάτησα να παίζω κιθάρα γιατί με είχαν κερδίσει δύο ντράμερ κατά σειρά: Elvin Jones Jack De Johnette Τώρα θα διάλεγα τον Bill Stewart Δεν ειναι τυχαίο που τον έχει δίπλα του ο John Scofield Και αρέσει και στον φίλο μου φάσιον 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Κοίτα ο Steve Jordan ΕΙΝΑΙ ο "καλύτερος" ντράμερ όλων των εποχών αν έπρεπε να υπάρχει ΜΟΝΟ ένας, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον συνονόματο... αυτός και για μένα είναι ο "ένας"... επίσης όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω και μιαν ακόμα μεγάλη μου συμπάθεια που έτσι κι αλλιώς έχει στρώσει τον δρόμο στον πρώτο... Elvin Jones (που εκτός από αυτιά χέρια πόδια είμαι σίγουρος ότι μέτραγε και με το π'λί του)... (με πρόλαβε κι εδώ ό Νάσος)... ΥΓ. τέλος τιμής ένεκεν να πω και για τον δικό μας τον (μάλλον underrated) Τάκη Μαρινάκη που σίγουρα θα ήταν αυτός που θα διάλεγα αν έστηνα μια ροκ μπάντα στα καθ ημάς... σε εποχές επικοινωνιακής ένδειας, με είχε "σημαδέψει" όταν τον πρωτοείδα στην εφηβεία μου live (αυτός κι αν "βαράει γερά" κι όχι τυχαία καθότι πριν μερικά χρόνια που τον γνώρισα κι από κοντά όταν έπαιξε σε ένα σχήμα με το κουνιαδάκι μου και μου έσφιξε το χέρι, πόναγα μια βδομάδα)... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Μετά τον Dennis τον τρομερό! Αυτός!!! Κεντάει γκρουβάροντας... 3 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απ τα είδη που μου αρέσουν να παίζω: Για rock: Gavin Harisson Για ηλεκτρονικά: Jojo Mayer Για πιο κουλτουροψαγμένα: Glenn Kotche Για φουλ ον πειραματικά ηχοτοπία: Νίκος Σιδηροκαστρίτης Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου 2022 από kpeyos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, npap είπε επίσης όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω και μιαν ακόμα μεγάλη μου συμπάθεια που έτσι κι αλλιώς έχει στρώσει τον δρόμο στον πρώτο... Elvin Jones Ειναι ο προσωπικος ηρωας του 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ειναι ο προσωπικος ηρωας του Και πολλών άλλων επίσης. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση