Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Έλα να πέσει λίγο ξύλο μπιφ 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα να πέσει λίγο ξύλο μπιφ Ρε παιδιά που είμαι? Στο "τι μουσική ...?" Χάθηκα ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ρε παιδιά που είμαι? Είσαι φίλος στο "ποιους ντράμερ γουστάρω"- θα γίνει παρέλαση λαίμαι Και εγώ εμμένω στον Porcaro... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Έλα, έρχεται ο Dennis ο τρομερός λαίμαι. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα, έρχεται ο Dennis και ο Gary ο τρομερός λαίμαι. Εεεε, να τα λαίμαι όλα φίλος 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εεεε, να τα λαίμαι όλα φίλος Να κάνουμε αντίστοιχο νήμα και για τους μπασίστες μετά, να γενεί της κακομοίρας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Να κάνουμε αντίστοιχο νήμα και για τους μπασίστες μετά, να γενεί της κακομοίρας. Βέβαια νομίζω ότι θα πέσει Jaco μέχρι τελικής πτώσης, αλλά θα ήθελα να δω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κούκου στους κιθαρίστες (κυρίως). 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Εγώ όταν ήμουν μικρός και ξεκινούσα τη "μουσική μου σταδιοδρομία", έβλεπα αυτό το video (εποχές Jeromimo Groovy tv) κι έλεγα "με ένα τέτοιον drummer θέλω να παίζω". Δε θα αλλαξοπιστήσω τώρα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Εχω διαλεξει εδω και πολλα χρονια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλος ένας αγαπημένος. Bill Stewart. Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση