Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Η μηχανή που κινεί τη μπάντα και την κάνει να σέρνεται ή να πετάει. Αυτός που οδηγεί και ξέρει να ακολουθεί τους σολίστες. Αυτός που ξέρει να σιωπά όταν έρθει η ώρα. Αν μπορούσα να έχω ένα μεγάλο όνομα στη μπάντα μου θα είχα τον τιτανοτεράστιο James Gadson. Αυτός που έπαιξε το Use me με τον Bill Withers και σχεδόν με τους πάντες της Motown έκτοτε. ΤΟ hihat! ΤΑ 16α! Η απλότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Εσείς; 5 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Τεράστιος ,και βαράει γερά κάνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που είπα στον @Alex Raptakis (ανάποδη μπαγκέτα,rimshots,shoulder στο hi hat,λίγα και καλά :) εδώ σεμινάριο για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί (σαν κι εσένα που κΣεχνανε) :) 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Τώρα, ανοίγεις μέγα θέμα... Στο δικό μου μυαλό είναι λίγο πιο "κομπλικέ", καθώς έχω αρκετές λατρείες σε κάποιους "τομαροκρούστες"- αλλά ας το απλοποιήσω... Και χωρίς περιστροφές θα πω: Jeff Porcaro, για τους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω. 4 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Και εδώ (εντάξει ο πλήκτρας θέλει εκτέλεση με μια σφαίρα στο κεφάλι και το λογαριασμό στη μανα του,αλλά προσπαθήστε να μην τον ακούτε) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OK για τους παραπανω που αναφερατε,τι να πω,τερατα. Κατα καιρους αλλαζει το γουστο μου.Θελω να πω υπαρχουν πολλοι που μου αρεσουν. Αλλα αυτη τη στιγμη αν με ρωτουσες θα ελεγα τον παρακατω. Παιζει τοσο γκρουβυ αλλα και βρωμικα ταυτοχρονα. Οπου και να τον ακουσεις. Οπως ακριβως μου αρεσει.Σε κουναει θες δε θες. Και με τους Στοουνς που τον ειδα σε βιντς,οσο προχωρουσε το πραγμα εδενε και επαιζε πολυ καλυτερα. Δεν το λες και λιγο να καθεσαι στο σκαμνακι του Τσαρλυ. Γιγαντας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Το να είχαμε τη δυνατότητα να διαλέγαμε τον one and only, το απόλυτο αντικείμενο του "ρυθμικού πόθου μας", είναι τόσο προσωπικό όσο το να πεις: τα γεμιστά μου αρέσουν με κιμά και όχι "ορφανά" Είναι πάρα πολλοί που έχουν όλο το "πακέτο", αλλά από εκεί και πέρα είναι οι μικρές λεπτομέρειες, που "χαϊδεύουν" μοναδικά τα αυτιά μας για να πούμε αυτός και όχι ο άλλος... 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Την Meg White από White Stripes. 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Εσείς; Δεν μπορώ να διαλέκσω, είναι πολλοί. Ίσως να έλεγα τον Dennis τον τρομερό. Όμως Γιάννη μου, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ρωτούσαμε ντράμερς ποιον κιθαρίστα θα γούσταραν για την μπάντα τους. Εκεί να δεις γέλια που θα ρίχναμε Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 4 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Αν πω Mike Portnoy, αν και δεν είμαι μεταλλάς, οι μεγύτεροι σε ηλικία χαλιούνται με τον συγκεκριμένο; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Και εδώ (εντάξει ο πλήκτρας θέλει εκτέλεση με μια σφαίρα στο κεφάλι και το λογαριασμό στη μανα του,αλλά προσπαθήστε να μην τον ακούτε) σαν τον cos_dr παιζει Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση