cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 4:25-5:30 εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..... βρείτε ένα δωμάτιο ρε! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 "Γεια σου Γιώργο με τη stratocaster μου" - sir Αυτά πρέπει να τα κάνουμε πιο συχνά. 2 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Και μόνο που είμαι στο πλάνο που παίζει ο @gvour είναι για μένα ύψιστη τιμή. Ο θαυμασμός μου δε, το δέος μου παρατηρώντας τον προσπαθώντας να ρουφήξω μέσα μου κάθε κίνηση αλλά και να εντυπώσω την αρτιότητα στην απόδοση κάθε φράσης, νότας με τέτοια φυσική χάρη, με άνεση που αφοπλίζει τρομακτικά μαζί με το μεράκι που φαίνεται και ακούγεται.......... αποτυπώνεται στην έκφρασή μου τελείως αυθόρμητα και ειλικρινά. Φίλε μου καλέ μου συμφορουμίτη, υποκλίνομαι στη χάρη σου για άλλη μια φορά 1 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Black Magic woman με Νέστορα! @Terry RoscoeBeck5 μπάσο Γιώργος Μεταλληνός Τύμπανα Gold top Αλέξανδρος Ασκονίτης @NestorasΚιθάρα @Alex Raptakis @cos_drΠλήκτρα 11 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Πείτε του @cos_dr να κάνει λίγη δίαιτα ρε σεις, μοντέλο ήταν στην προηγούμενη συνάντηση, θρεφτάρι μας ήρθε στην τελευταία. Έ ρε τρώνε καλά οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣχαχαχαχαχα 7 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Άντε Νάσε, δώκε και το τελειωτικό χτύπημα με sir στο σουξέ 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πείτε του @cos_dr να κάνει λίγη δίαιτα ρε σεις, μοντέλο ήταν στην προηγούμενη συνάντηση, θρεφτάρι μας ήρθε στην τελευταία.χα Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα. 11 λεπτά πριν, nasokosm είπε Black Magic woman με Νέστορα! @Terry RoscoeBeck5 μπάσο Γιώργος Μεταλληνός Τύμπανα Gold top κιθαρίστας παρακαλώ διορθώστε @NestorasΚιθάρα @Alex Raptakis @cos_drΠλήκτρα Η goldtop είχε ήχο σαν το μέλι. Να τη χαίρεσαι Νάσο! 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα. Ηθελες να μου φέρεις και τυριά 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άντε Νάσε, δώκε και το τελειωτικό χτύπημα με sir στο σουξέ ποιό ειναι να δώσω προτεραιότητα??? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Η goldtop είχε ήχο σαν το μέλι. Ναι, αλλά εκεί (χαμηλά) δεν έχει παχύ ήχο σαν το σκάφος Τι είπε ο κατασκευαστής λαίμαι Θα πω δε, επειδή την είχα από δίπλα, την άκουγα μέσα στο "μιξ" και ήταν αλφάδι: Ξεκάθαρη, ευκρινέστατη και στα καθαρά και στα βρώμικα- και σε σούπερ νορμάλ ένταση. Χωρίς να παίρνει κεφάλια ήταν εκεί. Αυτό ήταν που με εντυπωσίασε- είχε παρουσία, στο πολύ χαλαρό. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση