nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω... Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου... Παίζεις χαμηλά που δεν ειναι κακό και κάπως επιφυλακτικά και πιστεύω ειναι λογικό αν τα τύμπανα δεν ειναι το κύριο όργανο σου πάντως ο Μεταλληνός παίζει αρκετά δυνατά και εσύ μετά ακούστηκες στη μισή ένταση περίπου Στο take five που χαμήλωσαν λίγο οι εντάσεις παίζαμε όλοι σε φυσιολογικά επίπεδα γενικά δεν ακούγαμε ο ένας τον άλλο να διορθώσουμε τα επίπεδα εντάσεων αλλά συνολικά παίξαμε καλά όντως υπήρχε διαφοροποίηση της έντασης του ήχου ανάλογα με το πόσο κοντά και σε τί κατεύθυνση έπιανε η κάμερα του κινητού 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Σημαντική ανακοίνωση: Στο Noiz Jam '23, το αξιότιμο (αλλά κυρίως αξιαγάπητο) μέλος panorios, θα παίξει μόνο ντιτζεριντού 1 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σημαντική ανακοίνωση: Στο Noiz Jam '23, το αξιότιμο (αλλά κυρίως αξιαγάπητο) μέλος panorios, θα παίξει μόνο ντιτζεριντού Βρήκες το concept για το Noiz Jam 23 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με ντιτζεριντού 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Εγώ μπορώ να ταξιδέψω μπροστά στο χρόνο και να δω τι έγινε στη συνάντηση το 23, να τραβήξω και βίντεο και να το ποσταρω στο YouTube να το δούμε. Άμα θέλετε πείτε μου. Το θέμα είναι πως θα είναι και ο εαυτός μου εκεί οπότε για να μην είμαι διπλός και δημιουργήσουμε παράδοξο και συγχιση, όταν έρθει το 23 δεν θα έρθω. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ μπορώ να ταξιδέψω μπροστά στο χρόνο και να δω τι έγινε στη συνάντηση το 23, να τραβήξω και βίντεο και να το ποσταρω στο YouTube να το δούμε. Άμα θέλετε πείτε μου. Το θέμα είναι πως θα είναι και ο εαυτός μου εκεί οπότε για να μην είμαι διπλός και δημιουργήσουμε παράδοξο και συγχιση, όταν έρθει το 23 δεν θα έρθω. κάπου το έχω δει αυτό... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε κάπου το έχω δει αυτό... Μόνο στο ΝΟΙΖ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω... Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου... Δεν βαρας. Να βαρας περισσοτερο και με περισσοτερο conviction ωστε να ακουγεται και πιο ΚΑΘΑΡΟ το παιξιμο. Πιο σταθερα rimshots (MONO rimshots παιζουμε στο ρωΟυκ) και γυρνα και την μπακετα αναποδα Επισης απεφευγε να παιζεις το hi hat με τη μυτη της μπακετας ,παιζε με το shoulder,και κοντρολαρε το ποσο ανοιχτο-κλειστο εχεις το hi hat (εκει θες δουλιτσα) Επισης παιζε ΛΙΓΟΤΕΡΑ (παιζεις πολλα) . Απο groove και χρονο εισαι μια χαρα αλλα θες και εκει πιο conviction για να κανεις τον αλλον να χορεψει (που ειναι και ο βασικος ρολος των ντραμς) Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Ρε μπαγάσα, το αντίθετο απο αυτό που του είπα εγώ του λες. Τον τρελάναμε τον άνθρωπο. 4 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ρε μπαγάσα, το αντίθετο απο αυτό που του είπα εγώ του λες. Τον τρελάναμε τον άνθρωπο. Εν κατακλείδι. Πρέπει να έχει ελαφρύ χέρι, κάτι σαν εμένα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Nestoras είπε Πρέπει να έχει ελαφρύ χέρι, κάτι σαν εμένα. Άμα έχεις ελαφρύ χέρι, πώς κάνεις μπιφ ασούμε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση