Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, nasokosm είπε Ωχ λεσ να μου ξέφυγε κανα βίντεο? δεν το ανέβασα??? Όχι επάνω είναι- απλά ήταν στο φινάλε και δεν το είχα δει. Κομπλέ all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, dimsonic είπε ακούω απο εδώ και εκεί αποσπάσματα και ένα έχω να πω: μια μπάντα (ή πολλές) είναι τόσο καλές όσο ο drummer. Οπότε τα εύσημά μου πάνε εκεί. Αξιος Σωστό στο chameleon που έπαιξα και δεν έλεγα να σταματήσωωωω το rhythm section ήταν όπως παντού σούπερ! Admin έχω παράπονο έκοψες το τέλος του κομματιού το μόνο σημείο που ακούστηκε μία φορά όλο το θέμα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω... Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω... Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου... Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για εμένα σε αρκετά σημεία- αλλά ο ήχος αλλάζει ανάλογα με την μετακίνηση του τηλεφώνου, οπότε μη δίνεις σημασία. Όλα καλά, όλα ανθηρά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Ακόμα στα αυτιά μου ηχεί ο αποηχος του noiz jam 22. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Του '23 να δεις πώς θα ηχεί... Σκέφτομαι να προτείνω στον admin να είναι κάτι θεματικό- κάτι concept. Αλλά είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Του '23 να δεις πώς θα ηχεί... Σκέφτομαι να προτείνω στον admin να είναι κάτι θεματικό- κάτι concept. Αλλά είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό. To Tales from topographic oceans? 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε To Tales from topographic oceans? Rush tribute εννοεί. 1 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Nestoras είπε To Tales from topographic oceans? 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Rush tribute εννοεί. Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι... Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο Η γκάμα τεράστια και όλοι ευχαριστημένοι... Μπορούν να υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα, για ένα "περιπετειώδες" Noiz Jam '23 Μπορεί να είναι '80ς... Πολλά μπορεί να είναι η "κεντρική ιδέα"... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο Κάνε ότι θέλεις, μόνο tele μην βάλεις στο πρόγραμμα. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση