cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ελβετικός σουγιάς. Τα κάνει όλα, σκοράρει, μαρκάρει, γυρίζει πίσω και φτιάχνει παιχνίδι, ανοίγει διαδρόμους. Σωστός Αραούχο είναι λαίμαι. Βάζω αυτό γιατί δεν υπάρχει τέτοιο emoticon στο reaction. Το έχω αιτηθεί ΠΟΛΑΚΗΣ και δεν έχει υλοποιηθεί. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Σημαντική ανακοίνωση: Όπως θα αναγνώσετε πολλάκις στους μήνες που θα ακολουθήσουν, το αξιότιμο και ακραιφνές μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 δεν θα παίξει ντιτζεριντού, αλλά θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε το μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn. Και Αγγλικό κόρνο σου παίζει άμα λάχει ασούμε. Αφού έχει κόντακτ λαίμαι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σημαντική ανακοίνωση: Όπως θα αναγνώσετε πολλάκις στους μήνες που θα ακολουθήσουν, το αξιότιμο και ακραιφνές μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 δεν θα παίξει ντιτζεριντού, αλλά θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn. θα επιλέξω έναν ήχο flugelhorn στο ΣΥΝΘΕΣΑΊΖΕΡ και θα σας παίξω. Θέλετε να σας παίξω και φωνές? Θα φέρω το V-Synth Να, δείτε με, Είμαι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡΣ, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!χαχαχαχαχ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Αυτό ισχύει πέρα απ' την πλάκα. Επίσης νομίζω ότι η έλλειψη γενικότερης αυτοπεποίθησης βγαίνει και όταν παίζω μουσική. Ειπώθηκε και ότι τα τύμπανα δεν είναι το βασικό μου όργανο, που εγώ θα έλεγα ότι είναι, και από άποψη χρόνου, και γούστου. Βέβαια όλα μου αρέσουν, αλλά η μετριώτητα δεν κρύβεται, και σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για να τα φτάσω όλα εκεί που θα ήθελα. Υπόσχομαι στο επόμενο να είμαι καλύτερος και πιο "εξωστρεφής"! Δεν ισχύει αυτό που είπες για μετριότητα σου λείπει η αυτοπεποίθηση μόνο 1 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Ένα ποτηράκι κρασί για όσους έχουν θέμα μουσικής αυτοπεποίθησης λίγο πριν την εκτέλεση, κάνει θαύματα. Οι συνταγές των παλιών πάντα πιάνουν. 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Ζήλεψα. Πολύ. Με υγεία και του χρόνου. Αν μπορέσω θα το μεθοδεύσω μπας και παίξω καμιά φυσαρμόνικα. Ωραίες φάσεις! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, cos_dr είπε Ένα ποτηράκι κρασί για όσους έχουν θέμα μουσικής αυτοπεποίθησης λίγο πριν την εκτέλεση, κάνει θαύματα. Οι συνταγές των παλιών πάντα πιάνουν. Ένα όμως. Γιατί εγώ δεν το τήρησα στην πρώτη μου συναυλία και κουτουλαγα στα μεγάφωνα. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε κουτουλαγα στα μεγάφωνα. Να φανταστώ ότι κάποιος τα είχε βάλει μεσ' την μέση. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί παίκτης για το παρακάτω όργανο για το Noiz Jam'23? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση