Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Κάνε ότι θέλεις, μόνο tele μην βάλεις στο πρόγραμμα. Μην είσαι τέτοιος, δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση... Δεν θα έλεγα όμως ποτέ Gretsch... Θα ερχόταν μόνο ο SF με την "αγία τριάδα"- και οι λοιποί έξω από την παράγκα Τέλος πάντων, μια ιδέα έριξα, έχουμε μήνες μπροστά μας για να γίνει κάποια στιγμή η σχετική διαβούλευση. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση... Δεν διαφωνώ, το πλυντήριο κάνει καλή δουλειά. Έχουμε influencers ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι... Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο Η γκάμα τεράστια και όλοι ευχαριστημένοι... Μπορούν να υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα, για ένα "περιπετειώδες" Noiz Jam '23 Μπορεί να είναι '80ς... Πολλά μπορεί να είναι η "κεντρική ιδέα"... Θα ειστε 5-6... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα ειστε 5-6... Νάτα μαααας .... Στα 'λεγα δεν στα 'λεγα εγώ Terry μου? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα ειστε 5-6... Υπόθεση εργασίας είναι, δεν το δέσαμε. Είπαμε, μπορούμε να σκεφτούμε κάτι που να "ιντριγκάρει" τρόπο τινά την μελλοντική διοργάνωση. Μέχρι τότε βλέπουμε. Edit: Θα τα διαβάζει ο admin και θα σκέφτεται Ουπς... speak of the devil 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω... Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου... Το έχεις. Κρατάς σωστό ρυθμό και παίζεις ωραία. Δύσκολα βρίσκεις ντράμερ να μην βαράει. Νομίζω πως αυτό που αναφέρεσαι δεν είναι θέμα έντασης αλλά ελέγχου. Απλό παίξιμο με σίγουρα χτυπήματα ώστε οι δυναμικές να μην φανούν τυχαίες και ιδιαίτερα στο hihat, που το tip κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι πιστεύω που ξεχωρίζει ένα καλό και σταθερό ντράμερ από έναν κορυφαίο. Όχι η ένταση. Είναι όπως στην κιθάρα, "στα χέρια" που λέμε κάθε τόσο. Πιστεύω πως απο ένα σημείο και μετά αποκτάς δικό σου ήχο σε ότι κιτ και να κάτσεις. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Μπράβο σε όλους. Ευχάριστη έκπληξη panorios και mpaps πολύ καλό και απολαυστικό παίξιμο και από τους δυο. Επίσης και ο νεαρός που ανέφερε ο Alex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdi Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Συγχαρητηρια παιδιά μπράβο σας ,σας είδα όλους σε πολυ ωραίες στιγμές μπράβο κ πάλι και σε επόμενες ...συναντήσεις αυτά μένουν ..τελικά οι νέες γνωριμίες και οι αναμνήσεις τους ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, g.p είπε Μπράβο σε όλους. Ευχάριστη έκπληξη panorios και mpaps πολύ καλό και απολαυστικό παίξιμο και από τους δυο. Επίσης και ο νεαρός που ανέφερε ο Alex. Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, panorios είπε Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ειναι γνωστό ότι είσαι πολυοργανίστας 1 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση