loukask6 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Έχω έναν Fender Super Reverb του 1977. Στα καθαρά είναι… καθαρός. Το δικό του drive δεν με ικανοποιεί. Ποιο πετάλι μου συστήνετε, για να βγάζει το drive από “Philby” του Rory Gallagher έως το “Highway to Hell” των AC/DC? Μη μου πείτε για κανένα εξωτικό boutique πετάλι. Κάτι που να το βρίσκει κανείς και να “πλησιάζεται” οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Και τι κιθαρα έχεις; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loukask6 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, LK είπε Και τι κιθαρα έχεις; Υπάρχει και Start Classic Vibe με JB Junior στον bridge και μια Epiphone Les Paul. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, loukask6 είπε .......και μια Epiphone Les Paul. και ένα τέτοιο λέω εγω..... https://www.thomann.de/gr/boss_bd2_blues_driver.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966DmuOQ-kqAm-2XRU5qd3j_pvQY4bE0Fm4Jrz5JsrKfI3sKZ4njzJWYaAmNgEALw_wcB...και μετά Angus Young Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loukask6 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, LK είπε και ένα τέτοιο λέω εγω..... https://www.thomann.de/gr/boss_bd2_blues_driver.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjw48OaBhDWARIsAMd966DmuOQ-kqAm-2XRU5qd3j_pvQY4bE0Fm4Jrz5JsrKfI3sKZ4njzJWYaAmNgEALw_wcB...και μετά Angus Young ...check ...thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Για τσεκαρε και αυτό. https://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_od_glove.htm?reload=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loukask6 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, manosx είπε Για τσεκαρε και αυτό. https://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_od_glove.htm?reload=1 ...worth checking out, αν και στα βίντεο και sound clips μου φάνηκε λίγο... μουντό. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ, φίλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Οκ φιλε το καταλαβαινεις οτι εδω μεσα ειμαστε 100 οποτε 100 γνωμες θα παρεις, η δικη μου ειναι Boss OD-3 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 Μεχρι τώρα έχουμε: 1. Blues driver 2. EHX glove (ocd clone) 3. OD3 Και στα 3 είμαι 100% σύμφωνος. Μιας και δεν μπορώ να προτείνω τα ίδια, θα προτείνω ενα tc dark matter... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loukask6 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, qesh είπε Οκ φιλε το καταλαβαινεις οτι εδω μεσα ειμαστε 100 οποτε 100 γνωμες θα παρεις, η δικη μου ειναι Boss OD-3 Τόσο προσιτό που βλέπω να το δοκιμάζω... Ρωτάω για γνώμες, επειδή παίρνω και ξαναδίνω μηχανήματα. Περίμενα να απαντούσε κάποιος με εμπειρία στον Super Reverb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση