Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Ναι, αλλά εγώ θέλω να επιβάλλω την άποψη μου στους άλλους και να παρατήσουν τα πραγματικά όργανα και να βουτηχθουν στην αμαρτία του ψηφιακού κόσμου μαζί μου. Να αφήσουμε όλοι τα σώματά μας και να γίνουμε 0 και 1 Δεν νομίζω ότι το κάνει κάποιος. Τις χαζομάρες μας γράφουμε εδώ για την κουβέντα. Δεν μας έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό.... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν νομίζω ότι το κάνει κάποιος. Εγώ το κάνω. Με τα deep fake AI και τέτοια σε 5 χρόνια θα βάζω στίχους στα τραγούδια που γράφω και θα παίζω με τη φωνή της Τζανις Τσοπλιν από τα πλήκτρα, όπως το κάνω τώρα στο V-synth και δεν θα καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2022 Αφού δεν θεωρείς τα vsti όργανα, τότε δεν μου κάνει εντύπωση που σου αρκεί το pentium 4. Για όσους πάλι τα θεωρούν, ένας καλύτερος επεξεργαστής είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Τώρα βέβαια γιατί το M1 ή το D50 να είναι όργανα σε hardware, και η ένα-προς-ένα εξομοίωση τους από τις ίδιες τις εταιρίες που τα κατασκεύασαν να μην είναι, αυτό ποτέ δεν θα το καταλάβω. Όμως όπως ειπώθηκε κουβέντα κάνουμε, ούτε θα πείσουμε κανέναν, ούτε μας ενδιαφέρει και αν θα πειστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση