Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, cigaret13 είπε Αυτό που καταγράφεται όμως στο daw είναι το dry σήμα της κιθάρας και με αυτό πλέον μπορώ να πειραματιστώ και να βρω αυτόν τον ήχο που θέλω και ταιριάζει στο όποιο project μου. Ναι αλλα για εσενα το effect ειναι "σαλτσα" για αλλους κιθαριστες (που δεν παιζουν μπλουζΣ ) ειναι το κυριως γευμα και "παιζουν το εφε" σκεψου τωρα να βαλεις αυτη την μεγαλοφυϊα να γραψει dry www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ναι αλλα για εσενα το effect ειναι "σαλτσα" για αλλους κιθαριστες (που δεν παιζουν μπλουζΣ ) ειναι το κυριως γευμα και "παιζουν το εφε" σκεψου τωρα να βαλεις αυτη την μεγαλοφυϊα να γραψει dry Μα το διευκρίνισα πολλές φορές εδώ... Μιλάω για τον εαυτό μου έναν καραερασιτέχνη όπως όμως είναι και εκατομμύρια άλλοι που χρησιμοποιούν τα Daws. Για τους επαγγελματίες υπάρχουν τα στούντιος που εκεί πλέον η εγγραφή είναι σε άλλο level... Πάντως και γι αυτούς (τους επαγγελματίες) που έχουν στούντιο σπίτι τους, προβάροντας κομμάτια ή γράφοντας ιδέες ή τέλος φτιάχνουν το κομμάτι για να κάνουν όμως την τελική εγγραφή στο εξωτερικό επαγγελματικό στούντιο, πιστεύω ότι το dry σήμα της κιθάρας τους δίνει περισσότερες επιλογές στα του ήχου τους αργότερα στην μίξη. Δεν μιλάω για "σπιτικά" στούντιος που γράφονται από την αρχή μέχρι το τέλος άλμπουμς... Προσωπικά, όπως προέγραψα, παίζω τα parts κιθάρας ή μπάσου με το vst ενεργό στο track αλλά αποτυπώνοντας σε αυτό τον dry ήχο της-του σε αυτό. Τους λόγους του έγραψα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μα το διευκρίνισα πολλές φορές εδώ... Μιλάω για τον εαυτό μου έναν καραερασιτέχνη όπως όμως είναι και εκατομμύρια άλλοι που χρησιμοποιούν τα Daws. Για τους επαγγελματίες υπάρχουν τα στούντιος που εκεί πλέον η εγγραφή είναι σε άλλο level... Πάντως και γι αυτούς (τους επαγγελματίες) που έχουν στούντιο σπίτι τους, προβάροντας κομμάτια ή γράφοντας ιδέες ή τέλος φτιάχνουν το κομμάτι για να κάνουν όμως την τελική εγγραφή στο εξωτερικό επαγγελματικό στούντιο, πιστεύω ότι το dry σήμα της κιθάρας τους δίνει περισσότερες επιλογές στα του ήχου τους αργότερα στην μίξη. Δεν μιλάω για "σπιτικά" στούντιος που γράφονται από την αρχή μέχρι το τέλος άλμπουμς... Προσωπικά, όπως προέγραψα, παίζω τα parts κιθάρας ή μπάσου με το vst ενεργό στο track αλλά αποτυπώνοντας σε αυτό τον dry ήχο της-του σε αυτό. Τους λόγους του έγραψα. Προσωπικά πάντως αν η κιθάρα δεν έχει τουλάχιστον delay δεν μπορώ καν να παίξω :) Έτσι κι αλλιώς για εμενα ο ηχος καθοδηγει το παιξιμο και οχι το αναποδο ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Προσωπικά πάντως αν η κιθάρα δεν έχει τουλάχιστον delay δεν μπορώ καν να παίξω :) Έτσι κι αλλιώς για εμενα ο ηχος καθοδηγει το παιξιμο και οχι το αναποδο ;) Μα το ίδιο πράγμα λέμε... εννοείτε ότι κι εγώ δεν εμπνέομαι και δεν μπορώ να παίξω και να γράψω με τον χάλια "φυσικό" ήχο της ηλ. κιθάρας. Ακούω τον "περίπου" ήχο που θέλω από τα ακουστικά μου, Guitar ring 5 στο κανάλι με το preset της αρεσκείας μου, αλλά στο track γράφεται ο dry ήχος και μετά τον κάνω ότι θέλω στην μίξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Προσωπικά πάντως αν η κιθάρα δεν έχει τουλάχιστον delay δεν μπορώ καν να παίξω :) Έτσι κι αλλιώς για εμενα ο ηχος καθοδηγει το παιξιμο και οχι το αναποδο ;) Κρατάς και dry και wet signal Νίκο, έτσι ώστε αν θέλεις αργότερα να μπορείς να επεξεργαστείς το dry, ποικιλοτρόπως. Από εφφέ, reamping και δεν συμμαζεύεται. Επεξεργασμένο 18 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Θα κάνω raise στα λεχθεντα και θα πω ότι, ακόμα και τον τέλειο ήχο να έχεις βρει, με ενισχυτή και μικρόφωνο, ένα ποιοτικό σπλιτερακι πρίν από την αλυσίδα και καταγραφή της dry κιθάρας σε ξεχωριστό τρακ είναι η καλύτερη δικλείδα ασφαλείας για περίπτωση ρεμίξ και ριαμπινγκ. Το έχω δει να σώζει ζωές, για μένα είναι μαστ σε σοβαρή ηχογράφηση, άσχετα όταν μαλακιζομαι με βλακείες δικές μου που δεν το κάνω ποτέ, όταν όμως μιλάμε σοβαρά είναι μαστ, τι ψυχή έχει ένα τρακ παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Για να μείνω στο αρχικό θέμα, και για όποιον τυχόν δεν το ξέρει, κυκλοφόρησε επίσημα και το ανεπίσημο windows XP SP 4 . Θα ασχοληθώ μαζί του το ΣΚ που έρχεται. Μπαίνει πάνω από οποιαδήποτε XP, ακόμα και από SP1. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, LK είπε Θα ασχοληθώ μαζί του το ΣΚ που έρχεται. γιατί να το βάλεις? Αφου μια χαρά σου δουλεύει το sp που έχεις τώρα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε γιατί να το βάλεις? Αφου μια χαρά σου δουλεύει το sp που έχεις τώρα Για να παίξω. Έχω 6 pc (4 desktop + 2 laptop) με XP. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Για να παίξω. Έχω 6 pc (4 desktop + 2 laptop) με XP. Πρόσεξε μην το ρίξεις το sp4 και μετα έχεις 5pc και ένα που πετάει μπλε οθόνη Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση