cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, LK είπε Το recording σημαίνει ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω, όλα τα μέρη, τα πάντα όλα....και το ηχογραφώ. 34 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αυτά είναι για τους επαγγελματίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο LK, νομικός ( ή τεχνικός; ) σύμβουλος του αμερικανικού Πενταγώνου.... χμ........ https://www.digitalphablet.com/office-tech/us-military-still-using-windows-xp/ Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2022 από Jet72 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Με pentium 4 ούτε web surfing δεν έκανα, όχι μουσική. Αντίθετα με κάνα i5 3570 θα δούλευα άνετα. Ωραία τα XP, ακόμα ωραιότερα όμως τα 7 που είναι και 64bitα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, manosx είπε Με pentium 4 ούτε web surfing δεν έκανα, όχι μουσική. Μεχρι και αυτό είναι υπεραρκετό για μουσική, όπως απέδειξε η ιστορία. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, manosx είπε Με pentium 4 ούτε web surfing δεν έκανα, όχι μουσική. Έτσι είναι. Να φανταστείς όμως πως με pentium 3 και πριν με Atari κάναμε ολόκληρη δισκογραφία. Και πριν τον Atari με ένα MC-500 άλλη δισκογραφία. http://www.muzines.co.uk/images_mag/articles/mt/MT_87_02_roland_mc500_large.jpg Όταν όμως χρησιμοποιείς VST είσαι εγκλωβισμένος στο να χρησιμοποιείς τελευταίας γενιάς υπολογιστή και λειτουργικό σύστημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Και πριν από αυτά υπήρχαν τα τετρακάναλα - οκτακάναλα κλπ, ταινίας φυσικά και αναλογικά. Τώρα θα μου πει κανείς πότε γράφτηκε καλύτερη μουσική. Δεν ξέρω, ας απαντήσουν οι ¨ειδικοί¨. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, manosx είπε Με pentium 4 ούτε web surfing δεν έκανα, όχι μουσική. Ρε Μάνο, καλησπέρα , κάναμε ρε συ. Με p4 HT γενιά τουλάχιστο και τα daw και vst της εποχής έκανες κομματάρες ΄, από ορχηστρικά, death metal μέχρι τσάμικα. Και τα xp ήταν μια χαρά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε Και πριν από αυτά υπήρχαν τα τετρακάναλα - οκτακάναλα κλπ, ταινίας φυσικά και αναλογικά. Τώρα θα μου πει κανείς πότε γράφτηκε καλύτερη μουσική. Δεν ξέρω, ας απαντήσουν οι ¨ειδικοί¨. Δεν είναι θέμα πότε γραφηκε η καλλίτερη μουσική. Καλή μουσική γράφοταν σε όλους τις περιόδους. Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση το μέσο δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του παραγόμενου προιόντος. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, LK είπε Μεχρι και αυτό είναι υπεραρκετό για μουσική, όπως απέδειξε η ιστορία. Και το overdubbing να πέφτει σύννεφο σε κάθε κομμάτι... Τύμπανα με μπάσο, 2-3 ρυθμικές σε ένα κανάλι κ.τ.λ... και άντε μετά να κάνεις αλλαγές ή και τελικά σωστή μίξη. Έχω ένα τέτοιο (Fostex) και ξέρω τι σου λέω.. Φυσικά ομιλώ ως ερασιτέχνης. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Και πριν από αυτά υπήρχαν τα τετρακάναλα - οκτακάναλα κλπ, ταινίας φυσικά και αναλογικά. Τώρα θα μου πει κανείς πότε γράφτηκε καλύτερη μουσική. Δεν ξέρω, ας απαντήσουν οι ¨ειδικοί¨. Εγώ δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω πως τότε γράφτηκε καλύτερη μουσική. Και ακούγεται και καλύτερα. Γράφτηκε και μετά βέβαια καλή μουσική αδιαμφισβήτητα όσο εξελίχθηκε η τεχνολογία και μάλιστα πιο προσιτά ακόμα και για τον πιο απλό χρήστη αλλά δεν μένει το ίδιο. Και δεν νομίζω να φταίει το ότι γερνάμε και μας φαίνεται έτσι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση