cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τι εννοείς, ότι θα αθετήσει το συμβόλαιο; Έχει υπογράψει για παγκόσμια περιοδεία με support τους Rolling Stones, μετακινήσεις με lear jet και λιμουζίνες, ένα μήνα σε spa resort για αποκατάσταση μετά την περιοδεία, μισθά, ένσημα, μπόνους, αποζημίωση και δύο λίτρα τσίπουρο Δεν πιστεύω να γίνει καμία... στραβή Δεν νομίζω ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο... Σε αυτόν που αναφέρομαι εγώ δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά! Μια φορά πανκ, για πάντα πανκ! Τα έχει όλα γραμμένα... Δώσε του ένα σπιτάκι Δράμα μεριά και ένα παλιό σάπιο Ιαπωνικό τζιπάκι και είναι jet! Αλλά από την άλλη έγραψες για τους Rolling Stones και, κυρίως, για τσίπουρο, οπότε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε είναι jet! Βρε λες να εννοούσε τη "Παράγκα"... 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε παλιό σάπιο Ιαπωνικό τζιπάκι για μετακινήσεις με τζετ; Φτου... την πατήσαμε 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μην πας μακριά... Εδώ στο forum λαίμαι αν δεν βρεις (που θα βρεις) εδώ να αυτό το θυμήθηκα. Έπαιζα και εγώ τα πλήκτρα που μου είχε βάλει να παίξω σε ένα midi keyboard με 2 οκτάβες και καθόμουν και έκανα overdub τι μου πήγαινε να προστεθεί στη σύνθεση σε πιάνο αχαχαχαχαχαχαχαχα Τι συγκρότημα....... the horror..................... Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2022 από cos_dr 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έπαιζα και εγώ τα πλήκτρα που μου είχε βάλει να παίξω σε ένα midi keyboard με 2 οκτάβες Σε πρόδωσε για τον Σιαχάμη....Αλλά έτσι είναι αυτοί οι Stars, χωρίς μπέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Σε πρόδωσε για τον Σιαχάμη....Αλλά έτσι είναι αυτοί οι Stars, χωρίς μπέσα! O Σιαχάμης είναι καλύτερος overall και από όσο τον ξέρω ασχολείται σοβαρά, είναι σοβαρός καλλιτέχνης, εγώ είμαι χαβαλές. όταν έπαιζα περισσότερο στο μακρινό παρελθόν και ήμουν ενεργός και στο πιάνο και στα πλήκτρα μπορεί και να τον κόντραρα αλλά είναι καλύτερος. Οπότε κατανοώ την προδοσία. Όλοι θέλουμε το καλύτερο και μάλιστα τσάμπα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μακάρι να έρθει να παίξει κιόλας, @Costas Siachamis, Κωστή να έρθεις στις 22, ε? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως δηλώνω κακοτέχνης και δημιουργώ κακοτεχνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εγώ πάντως δηλώνω κακοτέχνης και δημιουργώ κακοτεχνία. Καλλιτέχνες είμαστε όλοι εδώ μέσα, μην το ψάχνεις 1. Είναι πως νιώθεις 2. Ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμου χαχαχαχαχαχαχχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε O Σιαχάμης είναι καλύτερος overall και από όσο τον ξέρω ασχολείται σοβαρά, είναι σοβαρός καλλιτέχνης, εγώ είμαι χαβαλές. σας φάγανε οι σεσιονάδες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εγώ πάντως δηλώνω κακοτέχνης και δημιουργώ κακοτεχνία. Μια χαρά είσαι... εντάξει δεν μου άρεσαν όλα που ανέβασες αλλά μια χαρά είσαι! Μόνο κάνε κάτι ρε φίλε με τις ηχογραφήσεις σου, φτάνει με το κινητό! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε σας φάγανε οι σεσιονάδες Ο @Costas Siachamis είναι ΚΑΙ σεσιονάς. Εγώ δεν είμαι, είμαι τεμπέλης Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση