fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Ρίξε μια ματιά εδώ ... https://www.ogdoo.gr/erevna/thema/diskotek-arapades-kontres-oi-nyxtes-stin-paraliaki-sta-70s-80s 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Jim04 είπε Γιατί πλακωνονταν τότε μεταξύ τους ? Για το ίδιο λόγο που πλακώνονται οι Αριανοί με τους Παοκτζήδες. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim04 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Για το ίδιο λόγο που πλακώνονται οι Αριανοί με τους Παοκτζήδες. Είμαι κι εγώ ΠΑΟΚ 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρίξε μια ματιά εδώ ... https://www.ogdoo.gr/erevna/thema/diskotek-arapades-kontres-oi-nyxtes-stin-paraliaki-sta-70s-80s Ειλικρινά δε το ήξερα αυτό, άρα αυτό το στυλ του αλήτη που βγαίνει τη νύχτα και κάνει κόντρες υπάρχει από τότε, απίστευτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, είναι η μαζικοποίηση της βίας και η επέκταση αυτής της μαζικοποίησης σε νεαρότερες ηλικίες. Είναι όντως ανησυχητικό το φαινόμενο. Αλλά όχι μοναδικό. Στην Γαλλία πχ, αυτά τα προβλήματα τα έχουν πολλές δεκαετίες. Σκέψου ότι σε σχολεία που ήταν σε κάποια συγκεκριμένα υποβαθμισμένα προάστια που θύμιζαν γκέτο, υπήρχαν στην είσοδο μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων. Για να αφήνουν δηλαδή οι μαθητές τα μαχαίρια και τα πιστόλια έξω απ' το σχολείο. 5 λεπτά πριν, Jim04 είπε άρα αυτό το στυλ του αλήτη που βγαίνει τη νύχτα και κάνει κόντρες υπάρχει από τότε ... Ρώτα τον cos_dr, ξέρει περισσότερα για το θέμα. Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Στην Γαλλία πχ, αυτά τα προβλήματα τα έχουν πολλές δεκαετίες. Στην Αγγλια να δεις τι γινεται....την προηγουμενη εβδομάδα μας την έπεσαν......στο...Κενσινγκτον (ναι στο Κενσινγκτον όχι στο Χοξτον) 5....12χρονοι με μαχαιρια στις 9 το βραδυ....οχι τιποτα δηλ. ειμασταν 20 ατομα παρεα.....(οι μισοι ηταν κατι τεραστιοι αγριοι Βαλκανιοι ) και ομως τα τυπακια δεν μασησαν με τιποτα...οταν το ειπαμε στην...Αγγλαρα που μας περιμενε στο restaurant (ο διοργανωτης του συνεδριου) μας είπε ..."Oh yes,Juvenile delinquency, is very common these days in London" και συνεχισε να πινει το ,6ο για εκεινο το απογευμα τζιν τονικ του απολυτως ικανοποιημενος απο τον εαυτο του..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim04 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Superfunk είπε Στην Αγγλια να δεις τι γινεται....την προηγουμενη εβδομάδα μας την έπεσαν......στο...Κενσινγκτον (ναι στο Κενσινγκτον όχι στο Χοξτον) 5....12χρονοι με μαχαιρια στις 9 το βραδυ....οχι τιποτα δηλ. ειμασταν 20 ατομα παρεα.....(οι μισοι ηταν κατι τεραστιοι αγριοι Βαλκανιοι ) και ομως τα τυπακια δεν μασησαν με τιποτα...οταν το ειπαμε στην...Αγγλαρα που μας περιμενε στο restaurant (ο διοργανωτης του συνεδριου) μας είπε ..."Oh yes,Juvenile delinquency, is very common these days in London" και συνεχισε να πινει το ,6ο για εκεινο το απογευμα τζιν τονικ του απολυτως ικανοποιημενος απο τον εαυτο του..... Γι'αυτο έχει ανέβει τόσο τα τελευταία χρόνια η αγγλική ραπ? Έχω δει κάτι βιντεοκλίπ από τα τραγούδια τους και οι τύποι μοιάζουν στην εμφάνιση σαν Έλληνες καγκουρες, σχεδόν ίδιοι. Λονδίνο μένεις? Υπάρχει όντως τόσο μεγάλη παρανομία? 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, είναι η μαζικοποίηση της βίας και η επέκταση αυτής της μαζικοποίησης σε νεαρότερες ηλικίες. Είναι όντως ανησυχητικό το φαινόμενο. Αλλά όχι μοναδικό. Στην Γαλλία πχ, αυτά τα προβλήματα τα έχουν πολλές δεκαετίες. Σκέψου ότι σε σχολεία που ήταν σε κάποια συγκεκριμένα υποβαθμισμένα προάστια που θύμιζαν γκέτο, υπήρχαν στην είσοδο μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων. Για να αφήνουν δηλαδή οι μαθητές τα μαχαίρια και τα πιστόλια έξω απ' το σχολείο. Ρώτα τον cos_dr, ξέρει περισσότερα για το θέμα. Δηλαδή πιστεύεις ότι τώρα η δικιά μου γενιά είναι πιο βίαια από τις προηγούμενες? Εγώ έχω ακούσει στην Αθήνα για κάτι περιστατικά με συμμορίες ανηλίκων αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνηθισμένα αυτά τα περιστατικά Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2022 από Jim04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Jim04 είπε Γι'αυτο έχει ανέβει τόσο τα τελευταία χρόνια η αγγλική ραπ? Έχω δει κάτι βιντεοκλίπ από τα τραγούδια τους και οι τύποι μοιάζουν στην εμφάνιση σαν Έλληνες καγκουρες, σχεδόν ίδιοι. Λονδίνο μένεις? Υπάρχει όντως τόσο μεγάλη παρανομία? Δηλαδή πιστεύεις ότι τώρα η δικιά μου γενιά είναι πιο βίαια από τις προηγούμενες? Όχι δεν είναι πιο βίαια, δεν άλλαξε ο άνθρωπος. Άλλωστε έχετε μεγαλώσει σε καλύτερες συνθήκες. Απλά υπάρχει μικρότερη επιβολή του νόμου απο τις αρχές. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρώτα τον cos_dr, ξέρει περισσότερα για το θέμα. O cos_dr πάει πενήντα χρονών και πλέον δεν θυμάται τι έφαγε χθες, πόσο μάλλον αν ήταν αλήτης και έκανε κόντρες, χόρτο, βάρη και έπαιζε ξύλο ,άλλαζε γκόμενες,.......................... Εγώ θυμάμαι πως άκουγα Stereo Nova, Active Member, TXC, Λεκτικό, Goin' Through, ΝΕΒΜΑ αυτός ο 12ος είναι underground , είναι μεταγενέστερος, δεν τον γνωρίζω καλά τον κύριο και νιώθω πολύ γέρος πια να τον γνωρίσω τώρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τώρα βλέπω καμια DUA LIPA η καμιά άλλη POP σταρ σαν γεροντάκι που του τρέχουν τα σάλια και σε καμια δεκαριά χρόνια, θα πηγαίνει και το χέρι κάτω, θα ανοίγει το φερμουάρ και................................... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim04 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε O cos_dr πάει πενήντα χρονών και πλέον δεν θυμάται τι έφαγε χθες, πόσο μάλλον αν ήταν αλήτης και έκανε κόντρες, χόρτο, βάρη και έπαιζε ξύλο ,άλλαζε γκόμενες,.......................... Εγώ θυμάμαι πως άκουγα Stereo Nova, Active Member, TXC, Λεκτικό, Goin' Through, ΝΕΒΜΑ αυτός ο 12ος είναι underground , είναι μεταγενέστερος, δεν τον γνωρίζω καλά τον κύριο και νιώθω πολύ γέρος πια να τον γνωρίσω τώρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τώρα βλέπω καμια DUA LIPA η καμιά άλλη POP σταρ σαν γεροντάκι που του τρέχουν τα σάλια και σε καμια δεκαριά χρόνια, θα πηγαίνει και το χέρι κάτω, θα ανοίγει το φερμουάρ και................................... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πώς και δεν τον άκουσες τον 12ο το 2010-11 που ήταν στα πικ του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Jim04 είπε Δηλαδή πιστεύεις ότι τώρα η δικιά μου γενιά είναι πιο βίαια από τις προηγούμενες? Όχι. Δεν είναι θέμα γενιάς. Πιστεύω ότι έχουν διαμορφωθεί τέτοιες κοινωνικές συνθήκες, που ευνοούν αυτή την μαζικοποίηση της βίας και την εξάπλωσή της σε μικρότερες ηλικίες με οργανωμένη μορφή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση