cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ελα ρε πλακα κανω Εντάξει το ξέρω ότι κάνεις πλάκα, αλλά αυτό ούτε για πλάκα. Σόρυ δια το αυστηρόν του πράγματος, αλλά για μένα είναι πολύ σοβαρό το θέμα που δεν σηκώνει ούτε πλάκα. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εντάξει το ξέρω ότι κάνεις πλάκα, αλλά αυτό ούτε για πλάκα. Σόρυ δια το αυστηρόν του πράγματος, αλλά για μένα είναι πολύ σοβαρό το θέμα που δεν σηκώνει ούτε πλάκα. Οκ σορρυ. Εχεις δικιο Ας τα σβησει καποιος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Superfunk είπε Ούτε για πλάκα. Απλά ΠΙΝΟΥΝ πολύ και όπως μου έλεγε ένας Ρωσοποντιος φίλος μου που δραπέτευσε από τον κομμουνισμο στα 80s όταν τον ρώτησα πως αντέχει ο κόσμος τον κομμουνισμο και την εξαθλίωση ..."Μέτα το 3ο μπουκάλι βότκα παντού καλά είναι ". (Βασικά μου είπε ότι μετά το 3ο μπουκάλι βότκα κομμουνισμος και καπιταλιΖμος είναι το ίδιο αλλά you get my drift). Άλλωστε οι τραγικοί μπεκρηδες αγγλοτουριστες που λυμαίνονται την Ελλάδα το καλοκαίρι...η...πλειοψηφία είναι δες τους προσεκτικά και πες μου μετά αν...περνάνε καλύτερα από τον μέσο Έλληνα... Όπως σου είπαν και παραπάνω ταξίδεψε. Άνθρωπος αταξιδευτος ξύλο απελεκητο. Τρία μπουκάλια βότκα έχουν 75 ευρώ.Τι κομμουνισμός είναι αυτός;Με χαβιάρι την πίνουν την βότκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τρία μπουκάλια βότκα έχουν 75 ευρώ.Τι κομμουνισμός είναι αυτός;Με χαβιάρι την πίνουν την βότκα; Φαντάζομαι ο @Superfunk εννοούσε αυτήν την "βότκα"... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Φαντάζομαι ο @Superfunk εννοούσε αυτήν την "βότκα"... Μπα δε νομίζω.Στην Κούβα που είχα πάει πριν κάποια χρόνια το Havana Club ρούμι είχε 1-1.5 το μπουκάλι.Εδω έχει 23-25 ευρώ.Απλα για αυτούς είναι όπως είναι σε εμάς η ρακή που από παραγωγό την βρίσκεις με 3-4 ευρώ το λίτρο και μάλιστα βιολογική.Μεχρι να απαγορεύσουν τους καζαναδες βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Για τους μόνους ίσως που θα ήθελα να έρθει η θανατική καταδίκη θα ήταν για τους παιδεραστές. Όπως κι αν ακούγετε αυτό! Δεν είναι όλοι παιδεραστές με την κλασσική έννοια, όπως και αν ακούγεται αυτό. Έχεις διαβάσει την Λολίτα του Nabokov? Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Άλλο ο 18αρης με 17αρα και άλλο ο 50αρης με 17αρα. Κωλόγεροι... 2 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Άλλο ο 18αρης με 17αρα και άλλο ο 50αρης με 17αρα. Κωλόγεροι... Σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Ποτέ δεν μου άρεζαν οι 17αρες/18αρες. Ούτε καν όταν ήμουν 17-18 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι όλοι παιδεραστές με την κλασσική έννοια, όπως και αν ακούγεται αυτό. Έχεις διαβάσει την Λολίτα του Nabokov? Μιλάω για τους παιδεραστές με την κλασσική έννοια... Για μένα όμως ακόμη και ένα "χάιδεμα" (ξέρεις τι εννοώ) σε ανήλικο αγόρι ή κορίτσι είναι παράπτωμα και μάλιστα βαρύ. Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, έχω δει όμως την ταινία του Κιούμπρικ με τον James Mason αλλά και την άλλη με τον Τζέρεμι Άιρονς και καταλαβαίνω τι εννοείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση