Jim04 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ πάλι θα σου πω ότι μπορείς βέβαια και μην ακούς κανέναν, αλλά μην αποκλείεις τίποτα. In the long run θα αποκτήσεις τη δική σου σοφία, τις δικές σου εμπειρίες- που θα είναι φυσικά βιωματικές. Μουσικά μιλώντας πάντα, είσαι σε μια ηλικία που τα πάντα είναι "απόλυτα". Όλοι περάσαμε από εκεί, ως κοινωνοί μιας "απόλυτης αλήθειας" που μπορεί να ήταν rock, punk, heavy metal, κλπ... Και φυσικά δεν ακούγαμε κανέναν. Και καλύτερα δηλαδή, διότι η διεύρυνση των οριζόντων είναι μια εξελικτική διαδικασία και IMHO είναι προσωπική- δεν μεταβιβάζεται, δεν επιβάλλεται, αλλά έγκειται στον μη αποκλεισμό των "αλλότριων". Το είπες και εσύ για τον πατέρα σου: Μεταλλάς που τώρα ακούει έντεχνα, που σημαίνει ότι πήγε παρά κάτω. Και στο μην αποκλείεις τίποτα βάλε και αυτό: Θα έρθει η ώρα που θα ακούς πράγματα που σε μικρή ηλικία τα "αποθέωνες" και θα λες "αυτό εδώ γούσταρα;". Προσωπικά μου έχει συμβεί με μπάντες που στα '80ς τις άκουγα ήμουν ουάοοο και πολύ αργότερα μου ακουγόντουσαν ως ανέκδοτα. ΥΓ: Αν δεν ήμασταν στο 2022, αλλά στο 1992 (και αν υπήρχε Noiz), χάνω στοίχημα ότι όλο αυτό το thread θα ήταν "Γνώμη για τους Nirvana"- οι απαντήσεις πάνω κάτω θα ήταν οι ίδιες Κοίτα οκ αλλά κάποια μπορεί να τα ακούω και για μια ζωή, επίσης ο πατέρας μου ακόμα ακούει και αυτά που άκουγε τότε , απλά λιγότερο. Κατά τά άλλα συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Jim04 είπε αλλά κάποια μπορεί να τα ακούω και για μια ζωή Όπως όλοι μας άλλωστε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και στις γυναίκες..... Αυτό το δυο 20ρες = μια 40αρα θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει.... Μύθος! 40άρα μυθικό πραγμα! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε 40άρα μυθικό πραγμα! Και οι 45αρες καλές είναι. Εγώ βάζω 0,45-105 GHS. ΥΓ: Για χορδές δε λέμε; 1 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim04 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και στις γυναίκες..... Αυτό το δυο 20ρες = μια 40αρα θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει.... Μύθος! Ε εντάξει οι 20αρες πάντα είναι πιο ωραίες, λογικό μου ακούγεται, αλλά τι το λες? Εγώ ακόμα 18 είμαι, προς το παρόν κοιτάω ηλικίες 16-18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Jim04 είπε Εγώ ακόμα 18 είμαι, προς το παρόν κοιτάω ηλικίες 16-18 Να το γυρίσεις στο 18-20, γιατί στις 16-18 παίζει εισαγγελέας, και να μείνεις εκεί για πάντα. Μετά "χαλάνε", είναι σαν τα αυτοκίνητα, όσο μεγαλώνουν βγάζουν προβλήματα, και θέλουν συνέχεια "τάισμα". Μια δαχτυλίδια, μια συνολάκια, κλπ. Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 4 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Jim04 είπε προς το παρόν κοιτάω ηλικίες 16-18 Μαζί γράφαμε Στράτε... Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2022 από cigaret13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μαζί γράφαμε Στράτε... Απίστευτο ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μετά "χαλάνε", είναι σαν τα αυτοκίνητα, όσο μεγαλώνουν βγάζουν προβλήματα Μου θύμισες επική ατάκα που έχω ακούσει- και πάει με τις 40αρες που ανέφεραν τα lover boys του φόρουμ : "Οι γυναίκες μετά τα 40 παθαίνουν φούιτ" και από το φούιτ κρίνω ότι ο εμπνευστής της ατάκας είναι από την βόρεια Ελλάδα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε "Οι γυναίκες μετά τα 40 παθαίνουν φούιτ" και από το φούιτ κρίνω ότι ο εμπνευστής της ατάκας είναι από την βόρεια Ελλάδα. Γιατί καλέ πως αλλιώς λέγεται το "έπαθα λάστιχο"...; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση