Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για τον 12ο πίθηκο

Jim04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Ξαναδιάβασε το ποστ μου, το συμπλήρωσα ώστε να είναι απολύτως κατανοητό 

Πίστεψε με δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να είσαι φτωχός από την Ελλάδα. 

Και στη Γαλλία αλλά ειδικά στην Αγγλία ή κατάσταση είναι....Ντίκενς if you get my drift.... έχουν επιστρέψει σε Βικτωριανα επίπεδα εξαθλίωσης....

Όσο για την ανομία ούτε για πλάκα μη το λες ,κάνε απλά μια βόλτα στα...προάστια του Παρισιού και του Λονδίνου και μετά η Ομονοια θα σου φανεί παιδική χαρά...

Ναι αλλά εγώ το έλεγα είχα στο μυαλό μου τον μέσο Άγγλο η Γάλλο πολίτη που δε ζουν στο γκέτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Κάτι που θα απολαύσουμε πίνοντας μπύρες σε δύο περίπου εβδομάδες στο γνωστό στούντιο 😎

πρέπει να μάθω το κομμάτι και κάνα δυο άλλα  και όλο κάτι μου τυχαίνει και τα βράδια είμαι κομμάτια και δεν έχω όρεξη να μελετήσω. Έχω οξεία μουσικοτεμπελίτιδα αυτόν τον καιρό χαχαχαχαχαχαχ🤣

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Εντάξει αν βγάζεις πάνω από 400.000 ευρώ το μήνα καλά θα περάσεις αλλά αν βγάζεις λιγότερα forget about it

Στην Ελλάδα γιατί δεν συγκλίναμε όπως μας είχαν πει το 1996 και μας υποσχέθηκαν πως οι επίπονες προσπάθειες μας και η σκληρή και συστηματική δουλειά θα  φέρουν φέρουν τελικώς τη σύγκλιση, τουλάχιστο όπως αυτό  διατυπώθηκε στην 67η ΔΕΘ του 2002?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

7 ώρες πριν, Jim04 είπε

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτό το τραγούδι, είναι απ'τα αγαπημένα μου ελληνικά ραπ τραγούδια. Γενικά θεωρώ τον 12ο απ'τους καλύτερους της ραπ σκηνής αλλά αυτό το τραγούδι μου έχει κάνει αρκετή εντύπωση

Αδερφέ και συμπαοκτσή να σου πω κ εγώ τη γνώμη μου. Η μουσική πάει εν πολλοίς με την ηλικία. Στα 20 μου μπορούσα να ακούσω Eminem και 50cent. Τώρα ούτε και να με πλήρωνες. Πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με σένα. Αλλά αν δεις στην Τούμπα παίζουν φοβερές μουσικές πριν μπει η ομάδα για ζέσταμα. ACDC, Maiden, Motorhead... 12ο θα ακούσεις;;;

• Χαχα 1

Never give up! 

2 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Αδερφέ και συμπαοκτσή να σου πω κ εγώ τη γνώμη μου. Η μουσική πάει εν πολλοίς με την ηλικία. Στα 20 μου μπορούσα να ακούσω Eminem και 50cent. Τώρα ούτε και να με πλήρωνες. Πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με σένα. Αλλά αν δεις στην Τούμπα παίζουν φοβερές μουσικές πριν μπει η ομάδα για ζέσταμα. ACDC, Maiden, Motorhead... 12ο θα ακούσεις;;;

Ο Έμινεμ είναι διαχρονικός δεν σταματήσω ποτέ να τον ακούω, 50cent μπορεί, Έμινεμ με τίποτα. Θα έπρεπε να βάλλουν και κάνα ραπ στην Τούμπα, οι περισσότεροι οπαδοί ραπ ακούνε. Εγώ προσωπικά πιστεύω η καλή ραπ είναι σαν τη καλή ροκ, δεν έχουν ηλικία

5 λεπτά πριν, Jim04 είπε

Ο Έμινεμ είναι διαχρονικός δεν σταματήσω ποτέ να τον ακούω, 50cent μπορεί, Έμινεμ με τίποτα. Θα έπρεπε να βάλλουν και κάνα ραπ στην Τούμπα, οι περισσότεροι οπαδοί ραπ ακούνε. Εγώ προσωπικά πιστεύω η καλή ραπ είναι σαν τη καλή ροκ, δεν έχουν ηλικία

Ξες γιατί αλλάζει; Γιατί η μουσική συνοδεύει τα συναισθήματα σου. Άλλα αισθάνεσαι στα 18, αλλά στα 30.

• Συμφωνώ 1

Never give up! 

23 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Ξες γιατί αλλάζει; Γιατί η μουσική συνοδεύει τα συναισθήματα σου. Άλλα αισθάνεσαι στα 18, αλλά στα 30.

Αν έχει ωραίο ήχο και πάλι θα το ακούω , και ας μη νιώθω τα ίδια συναισθήματα

Θα αλλάξουν, επίσης, και τα γούστα στις ταινίες. Αλλά βλέπεις στα 20, αλλά στα 40, αλλά στα 60. Λες εάν είναι καλή η εικόνα σε μια ταινια, να παραμείνεις με τα ίδια γούστα?

Άκου τους μεγαλύτερους/σοφότερους/εμπειροτερους και μην αποκλείεις τίποτα.

• Συμφωνώ 2

Γιώργος

27 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Θα αλλάξουν, επίσης, και τα γούστα στις ταινίες. Αλλά βλέπεις στα 20, αλλά στα 40, αλλά στα 60. Λες εάν είναι καλή η εικόνα σε μια ταινια, να παραμείνεις με τα ίδια γούστα?

Και στις γυναίκες..... Αυτό το δυο 20ρες = μια 40αρα θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει.... Μύθος!

• Χαχα 3

• Moderator
37 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Εγώ πάλι θα σου πω ότι μπορείς βέβαια και μην ακούς κανέναν, αλλά μην αποκλείεις τίποτα.

In the long run θα αποκτήσεις τη δική σου σοφία, τις δικές σου εμπειρίες- που θα είναι φυσικά βιωματικές.

Μουσικά μιλώντας πάντα, είσαι σε μια ηλικία που τα πάντα είναι "απόλυτα". Όλοι περάσαμε από εκεί, ως κοινωνοί μιας "απόλυτης αλήθειας" που μπορεί να ήταν rock, punk, heavy metal, κλπ...

Και φυσικά δεν ακούγαμε κανέναν. Και καλύτερα δηλαδή, διότι η διεύρυνση των οριζόντων είναι μια εξελικτική διαδικασία και IMHO είναι προσωπική- δεν μεταβιβάζεται, δεν επιβάλλεται, αλλά έγκειται στον μη αποκλεισμό των "αλλότριων". 

Το είπες και εσύ για τον πατέρα σου: Μεταλλάς που τώρα ακούει έντεχνα, που σημαίνει ότι πήγε παρά κάτω.

Και στο μην αποκλείεις τίποτα βάλε και αυτό: Θα έρθει η ώρα που θα ακούς πράγματα που σε μικρή ηλικία τα "αποθέωνες" και θα λες "αυτό εδώ γούσταρα;". Προσωπικά μου έχει συμβεί με μπάντες που στα '80ς τις άκουγα ήμουν ουάοοο και πολύ αργότερα μου ακουγόντουσαν ως ανέκδοτα.

ΥΓ: Αν δεν ήμασταν στο 2022, αλλά στο 1992 (και αν υπήρχε Noiz), χάνω στοίχημα ότι όλο αυτό το thread θα ήταν "Γνώμη για τους Nirvana"- οι απαντήσεις πάνω κάτω θα ήταν οι ίδιες 😉     

• Συμφωνώ 3

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου