Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 To EzMix είναι life saver για mix/master μέχρι ένα level, ας πούμε level αξιοπρεπούς demo. Ίσως το λέω και ως άσχετος, αλλά τα presets αυτά κάνουν σίγουρα πολύ καλύτερη δουλειά από μένα, ακόμα κι αν χρησιμοποιώ πολύ πιο ακριβά plugins. Τώρα ο Hunter πλάκα θα κάνει με ό,τι κι αν παίξει. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Εχω κατι ezmix. Κανουν δουλεια αλλα ειναι μαυρο σκοτος. Πατας ενα κουμπι μονο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εχω κατι ezmix. Κανουν δουλεια αλλα ειναι μαυρο σκοτος. Πατας ενα κουμπι μονο Ναι είναι τελείως άρπα κόλλα, αλλά από το να πατάω εγώ 10 κουμπιά και να τα κάνω κ*λο, καλύτερα το ένα κουμπί του EzMix. Αν υπήρχε χρόνος και για ενασχόληση με mix/master, θα είχε 45 ώρες η μέρα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Ναι είναι τελείως άρπα κόλλα, αλλά από το να πατάω εγώ 10 κουμπιά και να τα κάνω κ*λο, καλύτερα το ένα κουμπί του EzMix. Αν υπήρχε χρόνος και για ενασχόληση με mix/master, θα είχε 45 ώρες η μέρα. Για καποιους εχει. Για αλλους ισχυει οτι θελουν να ξερουν τι γινεται και αλλαζει ο ηχος. Με το βιντεο το σημερινο μονο θυμηθηκα οτι εχω ψωνισει ezmix και ισως δεν τα εχω χρησιμοποιήσει ποτε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Για καποιους εχει. Για αλλους ισχυει οτι θελουν να ξερουν τι γινεται και αλλαζει ο ηχος. Με το βιντεο το σημερινο μονο θυμηθηκα οτι εχω ψωνισει ezmix και ισως δεν τα εχω χρησιμοποιήσει ποτε Σίγουρα υπάρχει κόσμος που μπορεί να αφιερώσει και μέρες ολόκληρες στο master στάδιο. Εδώ κάνουμε αμάν να αφιερώσουμε 1 ώρα απλά για να γράψουμε 30'' μουσικής, που τελικά θα καταλήξει απλά να πιάνει χώρο σε έναν σκληρό δίσκο. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, BillTrantos είπε Σίγουρα υπάρχει κόσμος που μπορεί να αφιερώσει και μέρες ολόκληρες στο master στάδιο. Εδώ κάνουμε αμάν να αφιερώσουμε 1 ώρα απλά για να γράψουμε 30'' μουσικής, που τελικά θα καταλήξει απλά να πιάνει χώρο σε έναν σκληρό δίσκο. Και θα το ακουμε μονοι μας με 5 φιλους με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Και θα το ακουμε μονοι μας με 5 φιλους Τα δικά μου ούτε εγώ δεν τα ακούω. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση