aggeloskrv Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Στο home studio μου στην μια πλευρα του τοιχου υπαρχει τζαμι κ θα ηθελα να βαλω μια ηχοαπορροφητικη κουρτινα. Μίλησα με μια εταιρία η οποία έχει σχετικά υλικά αλλά η τιμή ήταν αρκετά ακριβή. Έχει κάποιος υπόψιν του από που θα μπορούσα να αγοράσω σε πιο προσιτές τιμές? Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, aggeloskrv είπε Καλησπέρα παιδιά. Στο home studio μου στην μια πλευρα του τοιχου υπαρχει τζαμι κ θα ηθελα να βαλω μια ηχοαπορροφητικη κουρτινα. Μίλησα με μια εταιρία η οποία έχει σχετικά υλικά αλλά η τιμή ήταν αρκετά ακριβή. Έχει κάποιος υπόψιν του από που θα μπορούσα να αγοράσω σε πιο προσιτές τιμές? Σας ευχαριστώ πολύ. Στην λαϊκή.Βρες μια χοντρή κουρτίνα και αγόρασε την σε σε μεγάλο μήκος ώστε να έχει πολλές πτυχώσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Να μην προτιμήσω κάποιο υλικό? Έχω δει που κάποιες τις λένε ηχοαπορροφητικες, γιαυτο ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, aggeloskrv είπε Να μην προτιμήσω κάποιο υλικό? Έχω δει που κάποιες τις λένε ηχοαπορροφητικες, γιαυτο ρωτάω Βάλε διπλή σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 https://alphacoustic.com/arxitektoniki-akoustiki/akoustikes-kourtines/ Κοιτα τις Acu.Reverb. Τηλεφωνησε τους για λεπτομερειες 8 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Στην λαϊκή.Βρες μια χοντρή κουρτίνα και αγόρασε την σε σε μεγάλο μήκος ώστε να έχει πολλές πτυχώσεις Δεν ειναι ετσι ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, mediumswing είπε https://alphacoustic.com/arxitektoniki-akoustiki/akoustikes-kourtines/ Κοιτα τις Acu.Reverb. Τηλεφωνησε τους για λεπτομερειες Δεν ειναι ετσι ακριβως Δεν είπα ότι είναι έτσι ακριβώς αλλά ότι γίνεται και έτσι με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση