Αετός Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θέλετε κι άλλο? Αντέχετε? Elvis. Ένα είδωλο στηριγμένο στις εταιρίες, χωρίς καμιά ιδιαίτερη ικανότητα σαν τραγουδιστής. Και όχι μόνο ... Rush. Πολύ λάδι, και από τηγανίτα τίποτα. Γύρω γύρω όλοι, αλλά ποτέ στην μέση. Είπαμε. Αυτά παλιά. Μετά κατάλαβα, και .... ΜΕΤΑΝΟΗCΑ!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Πολύ εύκολα δίνεις συγχωροχάρτι. Μένει να το δούμε ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μένει να το δούμε ... Αυτός θα δει τον Μαρτίνο απόψε. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ουτε έναν,η μια μπάντα.Το πρωταρχικό ένστικτο είναι αυτό που εμπιστεύομαι πάντα στην μουσική.Ούτε κατάλαβα ποτέ τι έκαναν οι beatles,ο Dylan,o Elvis,οι Queen και γενικά οτι πλασάρεται μέσα στα χρόνια απο την μουσική βιομηχανία σάν το next big think και ότι άλλαξε την ροή της ιστορίας σε αυτό το κομμάτι.Η μουσική και η τεχνολογία της θα άλλαζε ούτος η άλλος.Δηλαδή οι Can δέν άλλαξαν την ροή τις μουσικής με συνθέσεις και ανάποδες ηχογραφήσεις και πρέπει για κάποιο λόγο να ακούσω τούς California Dreamin και το pet sound με ένα γαρούφαλο στο χέρι?Για τους Nektar και wisbown ash μπορούμε να ρωτήσουμε τον Steve Harris.Muddy Watters,Chuck Berry,την μισή και παραπάνω δισκογραφία..Οι Van Halen όντως καλοί...στο μάνατζμεντ.Τι πρόσφεραν δηλαδή αυτοί το 78,που δέν πρόσφεραν οι UFO το 68?Το beat it?Οταν άκουσα Clash είπα,αυτούς τους ακούνε πιό πολλή από άποψη παρά για την μουσικής.Ε,το ίδιο πιστεύω και σήμερα.Δεν μπόρεσα να βρώ ποτέ δίσκο τον clash,που θα μπεί δίπλα π.χ στο Υouth of Αmerica των Wipers και θα επιλέξει άνθρωπος που έχει κουρδίσει μουσικό όργανο,να τον ακούσει για την μουσική του,αντί του δεύτερου.Ο Bowie βγάζει το 77 το heros και προκαλεί κοσμοιστορικές αλλαγές,(στον χώρο τις μόδας ελπίζω να εννοούσαν) και στο αμέρικα την ιδια χρονιά,βγάζουν οι television το marquee moon.Δέν μου αρέσουν τα φορέματα,έχω μπυροκοιλιά,δεν μου μπαίνουν,ένα κραγιόν θα το βάλω,μέχρι εκεί.Στο πικ απ θα μπούν οι television.Γενικά,ότι δέν μου άρεσε αρκετά χρόνια πρίν,δέν μου αρέσει και σήμερα.Ουδεμία εξέλιξη.Είμαι σοβαρά? Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2022 από MGs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Έβγαλαν δίσκο οι UFO το ‘68; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Έβγαλαν δίσκο οι UFO το ‘68; Δίσκους έβγαζαν απ'τα γενοφάσκια τους... Και επιτέλους ποιοί είναι αυτοί οι Wipers, Can, Television και τα λοιπά...; Τους Nektar και τους wisbown ash τους έχω ακουστά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 To 70 έβγαλαν τον πρώτο και οι Van halen 78.Όπως και να έχει χρονικά,αφου και εγώ τα άκουσα αργότερα και όχι την περιοδο που βγήκαν,δεν δικαιολογώ αυτό το hype,χωρίς να λέω οτι δεν υπήρξε αξιόλογη μπάντα που άκουσα και εγώ,όχι με τρέλα ομολογώ.Το Doctor Doctor όμως και το lights out με έκαναν να θέλω να παίξω κιθάρα.Απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Δίσκους έβγαζαν απ'τα γενοφάσκια τους... Και επιτέλους ποιοί είναι αυτοί οι Wipers, Can, Television και τα λοιπά...; Τους Nektar και τους wisbown ash τους έχω ακουστά.... "μιμιδιαν εισ την ελληνικη" Είστε σίγουρα μουσικός?Και δισκάρες.Οι Van Halen σχηματίστηκαν λεει το 72 και έβγαλαν πρωτο το 78.Για 6 χρόνια κουρδίζανε και δέν ξέραν τι θα παίξουν.Βάλε βιολή,βγάλε βιολή, μας προλάβανε τα ασπρα φιδια.Βάλε φλάουτο,βγάλε φλάουτο το κάνανε οι jethro tull.Απογοητευμένος πιάνει το σαγόνι του και ακουμπάει τον αγκώνα πάνω σε ένα παρατημένο synth ο Αλεξ,μείνε εκεί του λένε οι άλλοι και κάπως έτσι έχουμε την εισαγωγή απο το Jump.Ωστόσο είχαν πετάξει οι Ufo το Phenomenon του 74 και το Lights Out του 77.Πλάκα κάνουμε,που θα τους συγκρίνουμε κιόλας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Και επιτέλους ποιοί είναι αυτοί οι Wipers, Can, Television και τα λοιπά...; Responding to BS with even greater BS isn't the best strategy. SF 1234 B.C. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Superfunk είπε SF 1234 B.C. Τα 'χεις κι εσύ τα χρονάκια σου τελικά ... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση