Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Ντρεπομαι που το λεω αλλα ηταν οι Toto. Βεβαια το μαζεψα και εχω ακουσει οτι εχουν κυκλοφορήσει. Ειμαι συχγωρεμενος τωρα. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Συνθεση, ενορχηστρωση, παραγωγη, εκτελεση κλπ . Ενταξει εδω κατι θεματακια υπαρχουν. Συνθεση πχ ήταν 100% Brian στίχοι τουλαχιστον στα αριστουργηματα εξωτερικοι και εκτελεστικα επισης 100% εξωτερικοι. Βεβαια μονο για τα φωνητικα δινει κανεις ρεστα Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2022 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Ειμαι συχγωρεμενος τωρα. Να τραγουδήσεις 1000 φορές γονατιστός το Rosanna και θα δούμε .... 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Prince. 1 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gmoukou είπε Prince. Κι εγώ το ίδιο. Αλλά εμένα ακόμα δεν μ' αρέσει. Τι πρέπει να κάνω? Να πέσω στα 4 τραγουδώντας το sexy mf? Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αλλά εμένα ακόμα δεν μ' αρέσει. +1 Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Εγω δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά το θρεντ δίνει αρκετή τροφή για σκέψη. https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, gmoukou είπε Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. Καλός ήτονε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλός ήτονε. τα βλέπω τα αρπακτικά, σου' ρχονται! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, gmoukou είπε +1 Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. Γουιθ ναθινγκ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση