Nekkon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σου περισσεύουνε 50άρικα ασούμε? 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Nekkon είπε The Edge τότε. Τον υποτίμησα εσφαλμένα. Σε ένα demo του Katana εκεί που δοκίμαζες το delay πρέπει να είχες παίξει κάτι Edgy, καλά θυμάμαι; Gilmour 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν ήμουν πιτσιρικάς και στη μπάντα που είχαμε, σχεδόν όλους τους έβλεπα ως κατώτερους, έχοντας τη φοβερή ιδέα ότι εμείς ήμαστε οι καλυτερότεροι των σχολικών μπαντών. Τώρα βέβαια βλέπω τα παλιά μας βιντεάκια και γελάω/κλαίω. Σήμερα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Νομίζω ότι είμαι ο μεγαλύτερος τρόμπας όλων των εποχών και φοβάμαι να μπω σε μπάντα γιατί νομίζω ότι θα τρομπάρω τόσο άσχημα που δε θα ξαναπιάσω όργανο στη ζωή μου. Έχω μάθει να λέω τρόμπα πρώτα εμένα πάνω απ'όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τον Hendrix. Μιλάμε για πολύ παλιά βέβαια. Πολύ βαβούρα γενικώς, χωρίς πολύ παραμόρφωση (όταν ακούς Metallica ... και πάνω), πολύ φλυαρία χωρίς σκοπό και στόχο, σκατά φωνή. Κουραστικός με 4-5 καλά κομμάτια. Που πλερώνω? Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Τον Hendrix. Μιλάμε για πολύ παλιά βέβαια. Πολύ βαβούρα γενικώς, χωρίς πολύ παραμόρφωση (όταν ακούς Metallica ... και πάνω), πολύ φλυαρία χωρίς σκοπό και στόχο, σκατά φωνή. Κουραστικός με 4-5 καλά κομμάτια. Που πλερώνω? Κατάσχεση περιουσίας! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Αντε να πω... Τους Uriah help Τους mountain Τους Alice Cooper Τους u2 Τους Roxy music Τους carpenters Τους radiohead Ισως και αλλους που ξεχνω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αντε να πω... Τους Uriah heep .............. ........... Στα πυρα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Simply Red Michael McDonald Bill Withers Brand New Heavies Paul Weller Και γενικά τη μουσική ασανσέρ (Herb Alpert, Chuck Mangione, Burt Bacharach κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Υπενθυμίζω, μπάντες/ καλλιτέχνες που στην αρχή υποτιμήσαμε και μετά καταλάβαμε ότι είναι διάνοιες. Όχι απλά δεν μας αρέσουν. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Rush. Αν δε φαω μπαν ισως πω και αλλους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση