Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εξομολογηθειτε τις αμαρτιες σας εδω. Απελευθερωθειτε. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Τους dream theater.παρα το εκθαμβωτικό τους παίξιμο δεν μπορούσα να ακούσω καθόλου τον labrie με συνέπεια να αγνοω πολύ από το υλικό τους.τεσπα τον συνήθισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εγώ αντιθέτως είμαι υπερτιμημένος. Breaking news: Αναστάτωση στις (μουσικές) αγορές. Ο sir Apos σύμφωνα με τους Moody's και S&P, χάνει την ΑΑΑ αξιολόγηση, αλλά παραμένει με θετικό outlook. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω πολλοί κιθαρίστες έχουμε υποτιμήσει τους U2 και συγκεκριμένα τον Edge. I mean... τον ακούς μια και λες ε ο τύπος κρύβεται πίσω από έναν τοίχο delay. Δεν σολάρει τίποτα συγκινητικό, πιθανότατα μπορείς να παίξεις αυτά που παίζει με δύο χρόνια χαζομαθημάτων κιθάρας κλπ... Κι όμως, μιλάμε για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ήχους κιθάρας μέσα στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα, τεράστια εμπορική επιτυχία, διάρκεια, σίγουρα άφησε το στίγμα του. Respect 14 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εξομολογηθειτε τις αμαρτιες σας εδω. Απελευθερωθειτε. Ακούω John Mayer φανατικά αν και δεν είμαι 16χρονο teenage girl. Ούφ το'πα, έφυγε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εξομολογηθειτε τις αμαρτιες σας εδω. Απελευθερωθειτε. Κάνεις και εξορκισμούς ασούμε? 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ακούω John Mayer φανατικά αν και δεν είμαι 16χρονο teenage girl. Ούφ το'πα, έφυγε Βάλε κι εμένα μέσα. John Mayer, Ariel Posen, Joey Landreth (+ Bros Landreth) ακούω σχεδόν καθημερινά. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ακούω John Mayer φανατικά αν και δεν είμαι 16χρονο teenage girl. Ούφ το'πα, έφυγε Δεν εννοουσα ως "αμαρτια", κατι που ακους και "ντρεπεσαι" για αυτο. Εννοουσα την "αμαρτια" που αναφερεται στον τιτλο, να ειχες υποτιμησει μια μπαντα/καλλιτεχνη για καιρο και αισθανεσαι λιγο τυψεις για αυτο. Αλλα δεν πειραζει, πες τα, βγαλε απο μεσα σου οτι κι αν σε βαραινει. 50€ . Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 από Spyros Delta 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αλλα δεν πειραζει, πες τα, βγαλτα απο μεσα σου. 50 € Δουλεύεις με το κεφάλι ή με την αμαρτία? Γιατί ο Bill έγραψε τέσσερα ονόματα. Θα πλερώσει 4x50=200? 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εννοουσα την "αμαρτια" που αναφερεται στον τιτλο, να ειχες υποτιμησει μια μπαντα/καλλιτεχνη για καιρο και αισθανεσαι λιγο τυψεις για αυτο. The Edge τότε. Τον υποτίμησα εσφαλμένα. Σε ένα demo του Katana εκεί που δοκίμαζες το delay πρέπει να είχες παίξει κάτι Edgy, καλά θυμάμαι; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε The Edge τότε. Τον υποτίμησα εσφαλμένα. Σου περισσεύουνε 50άρικα ασούμε? Να σου φέρω τον Βέγγο να σου κάνει οικονομία. Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση