trolley Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα υποτιμήσει τη Nicole Scherzinger. Νόμιζα μόνο ότι ήταν η Αφροδίτη, αλλά στο πρόσφατο ρεπερτόριό της κατάλαβα ότι είναι μία αδιανόητη φωνάρα. Duran-Duran, επίσης. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά θέλω να πω κάποια πράγματα για rock τραγούδια και μπάντες που είχα ''υποτιμημένα'' στο μυαλό μου (όχι με την έννοια ότι ''δεν μου άρεσαν αλλά τα εκτίμησα στην πορεία'', αλλά με την έννοια ότι είχα υποτιμήσει το πόσο δημοφιλή στο maistream κοινό) και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στο αγγλικό κοινό (λόγω αλληλεπίδρασης με το συγκεκριμένο κοινό) 1) το πιο διάσημο κομμάτι που έχει γράψει ο Ritchie Blackmore δεν είναι το smoke on the water αλλά το since you've been gone των Rainbow 2) ο meat loaf για κάποιο λόγο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ στο Ηνωμένο Βασίλειο 3) το τραγούδι Mr Brightside των (αμερικανών) Killers είναι κάτι σαν ''ανεπίσημος εθνικός ύμνος'' στο Ηνωμένο Βασίλειο 4) Οι Stereophonics είναι μάλλον οι νέοι Oasis εκεί πέρα Εντός θέματος, θα έλεγα τους Foo Fighters. Δεν καταλάβαινα προς τι ο τόσος ντόρος, αλλά πλέον έχω αλλάξει γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ο εαυτός μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 ΤΟΤΟ.... παιζει να ειναι οι καλυτεροι σεσιοναδες στον κοσμο και σε ποσα αλλα αλμπουμ εχουν συμμετοχη..... τους ειχα περασει στο ντουκου δεκαετια 80 (ακουγα Duran!) αλλα οταν τους ξανακουσα και διαβασα βιογραφικα καταλαβα τι μπανταρα ητανε..... επισης παρεξηγημενοι Duran λογω Nick Rhodes, τον θαβανε πολυ οτι δεν ξερει να παιζει κτλ και Foreigner.... o Mick Jones ειναι ιδιοφυια μουσικα αν και μετα την αποχωρηση του Gramm δεν ητανε το ιδιο ο Hansen αναπληρωσε αρκετα καλα. 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ο Κβαντικός. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε παιζει να ειναι οι καλυτεροι σεσιοναδες στον κοσμο Είναι μέσα στην elite- μαζί με ορισμένους άλλους. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Ο Κβαντικός. Ο Νέστορας.Ανταποδίδω αν και δεν έχω ακούσει τίποτα δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ο Νέστορας.Ανταποδίδω αν και δεν έχω ακούσει τίποτα δικό σου. Εγώ αντιθέτως είμαι υπερτιμημένος. 6 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε 1) το πιο διάσημο κομμάτι που έχει γράψει ο Ritchie Blackmore δεν είναι το smoke on the water αλλά το since you've been gone των Rainbow Δε ξερω πιο ειναι πιο διασημο, ξερω πως μαλλον ενα απο αυτα (δεν) το εχει γραψει ο Ριτσι... 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2022 Άλλος υποτιμημένος, άλλος υπερτιμημένος ... Τώρα με τις ανατιμήσεις από Οκτώβριο να δείτε τι έχει να γίνει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση