andreoulis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Από το facebook φίλου,28/ 10/ 2021: Εκλάπησαν απο Πλ.Αμερικής: Gibson les paul custom Fender Stratocaster Japan Takamine ηλεκτροακουστική Ενισχυτές: Peavey classic 50 watt Music man κεφαλή 135 watt Fender λαμπάτος 60 watt Μικτης Allen and Heath 16 channels Active monitor M-audio Η strato εχει αλλαγμένο τον πρίμο μαγνήτη με μαύρο διπλό seymour duncan 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Αυτο ειναι ληστεια , οχι απλα κλοπη... κριμα, μακαρι να βγαλει ακρη ο παθων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, andreoulis είπε Από το facebook φίλου,28/ 10/ 2021: Εκλάπησαν απο Πλ.Αμερικής: Gibson les paul custom Fender Stratocaster Japan Takamine ηλεκτροακουστική Ενισχυτές: Peavey classic 50 watt Music man κεφαλή 135 watt Fender λαμπάτος 60 watt Μικτης Allen and Heath 16 channels Active monitor M-audio Η strato εχει αλλαγμένο τον πρίμο μαγνήτη με μαύρο διπλό seymour duncan Βρε παλικάρι μου, ήξερα έναν άνθρωπο που νομίζω (πάνε χρόνια πια) ότι είχε τα περισσότερα από αυτά και έμενε εκεί. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτού το σπίτι λήστεψαν. Τώρα δεν ζει πια βέβαια. Μιλάω για τον Νίκο τον Σπυρόπουλο. Η Gibson θυμάμαι, είχε σπάσει στο μανίκι, και την είχε φτιάξει, ήταν του 60κάτι αν θυμάμαι καλά (sunburst). Η Strat, πρέπει να είχε και locking tremolo (δεν είμαι σίγουρος, νομίζω κι αυτή ήταν sunburst). Ο fender ενισχυτής πρέπει να ήταν ο super-60. Ελπίζω να κάνω λάθος και να μην πρόκειται γι' αυτά τα πράγματα. Όπως και να έχει, είναι μεγάλο κρίμα ρε γμτ. Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Δυστυχώς το σπίτι του μακαρίτη του Νίκου άνοιξαν... και πήραν όλα αυτά. Και με δεδομένη την ιστορία που έχουν αυτά τα όργανα, είναι διπλό κρίμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, andreoulis είπε Δυστυχώς το σπίτι του μακαρίτη του Νίκου άνοιξαν... και πήραν όλα αυτά. Και με δεδομένη την ιστορία που έχουν αυτά τα όργανα, είναι διπλό κρίμα... Όχι ρε γμτ, όχι. Έχω περάσει κάποια χρόνια δίπλα σ' αυτά τα όργανα κι εγώ, και καταλαβαίνω .... ναι, τεράστια ιστορία, ειδικά αυτή η custom που την είχε τόσα χρόνια στην θήκη μετά το σπάσιμο και την ξανάβγαλε ... Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω που να αναρτήσω αυτό το ποστ γι'αυτο παρακαλώ τον διαχειριστή να το μεταφέρει στο κατάλληλο τμήμα. Στις 16/9 έγινε διάρρηξη στο σπίτι ενός φίλου μου, στα Πετράλωνα, και εκλάπη το μπάσο του, ένα Fender Jazz Base του 1974 σε χρώμα μελί . Παρακαλώ τους συναδέλφους να μου στείλουν μήνυμα αν πέσει κάτι στην αντίληψη τους σχετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratocasteros Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Αυτή είναι η κιθάρα μου! Την συναρμολόγησα μόνος μου το 2011 από ποιοτικά parts που πήρα από το ebay και (με αρκετή έως μεγάλη δόση τύχης) το έκανα καλά! Ένα βράδυ του 2014, μετά από πρόβα και αφού πάρκαρα το αμάξι κοντά στο σπίτι μου. Την ακούμπησα στον τοίχο για να βγάλω και τα υπόλοιπα πράγματα της μπάντας και απλά την άφησα εκεί. Το θυμήθηκα την άλλη μέρα το πρωί, όταν συνειδητοποίησα ότι η κιθάρα μου, δεν είναι σπίτι. Φυσικά, δεν ήταν ούτε εκεί που την παράτησα. Πριν δυο βδομάδες, την είδα να πωλείται στις αγγελίες του Noiz! Φυσικά πήγα και την πήρα. Το γράφω, για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας, για να υποστηρίξω ότι πάντα υπάρχει ελπίδα και για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύμπαν, που φρόντισε να μου επιστρέψει την κιθάρα μου και στο Noiz που υπάρχει! υ.γ. με αντίστοιχο τρόπο έχω χάσει και μια κόκκινη sterling by musicman silo3 άμα εσύ που διαβάζεις, τυχαίνει να την έχεις, πλήζ δώσε τη πίσω. Θα αγοράσω :D 4 όστιμο κοτόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Τι σου είπε αυτός που την είχε? Ποια ήταν η πορεία της κιθάρας από τότε που την έχασες μέχρι όταν τη βρήκες.. έμαθες? 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 21 λεπτά πριν, stratocasteros είπε Ένα βράδυ του 2014, μετά από πρόβα και αφού πάρκαρα το αμάξι κοντά στο σπίτι μου. Την ακούμπησα στον τοίχο για να βγάλω και τα υπόλοιπα πράγματα της μπάντας και απλά την άφησα εκεί. Σχεδόν έτσι φίλος έχασε μια Charvel πριν χρόνια- παίζαμε σε ένα μπαράκι στην Καστέλα. Πήρε την μια κιθάρα στον ώμο, τον ενισχυτή στο χέρι, μια τσάντα στο άλλο με πετάλια, βύσματα κλπ και άφησε την κιθάρα (σε hard case) στο πλάι του αμαξιού. Μέχρι να φτάσει στο μαγαζί, να το θυμηθεί και να γυρίσει στο αμάξι, η κιθάρα έκανε φτερά και δυστυχώς δεν βρέθηκε ποτέ... 24 λεπτά πριν, stratocasteros είπε για να υποστηρίξω ότι πάντα υπάρχει ελπίδα Το καλύτερο μήνυμα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, Άγιος είπε Τι σου είπε αυτός που την είχε? Ποια ήταν η πορεία της κιθάρας από τότε που την έχασες μέχρι όταν τη βρήκες.. έμαθες? Αυτο ειναι το πιο σημαντικό που πρέπει να μάθουμε. Μπράβο για την τύχη σου, παίξε και ένα τζόκερ! 1 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση